Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Selamat Hari Lahir Sahabatku~

on Monday, October 22, 2012

Assalamualaikum wbt....

kawan-kawan hari ni adalah 23.10.2012....

hari bersejarah tuk sahabat saya Iela Rusli....
cewahh bersejarah...cam wedding lak..hahahha...

1st sekali saya nak wish Happy Birthday untuk dia,

yihuu!!! dia merupakan sahabat yang sangat baik,

Awak,

SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN,

Saya doakan semoga awak sentiasa sihat,

dimurahkan rezeki untuk awak,

dilimpahi rahmat untuk awak,

dilindungi hidup awak daripada segala keburukan dan kejahatan,

dipermudahkan segala urusan awk,

semoga awak akan bertambah rajin, tak malas dan sentiasa bersemangat untuk terus bekerja,

dan semoga awak berjaya mengecapi impian awak di dunia dan akhirat kelak,

insyaAllah....

setiap hari saya doakan awak,

insyaAllah moga-moga Allah swt menerimanya,amin..

saya bersyukur kepada Allah swt saya punya sahabat yang macam awak,

awak tak sombong, tak tinggi diri walaupun awak lebih tinggi sikit dari saya hehehe,

saya tertanya -tanya diri saya,

'apakah aku ini Ya Allah sahabat yang baik jugak untuknya?'

'apakah aku mampu menolongnya di saat dia dalam kesusahan?'

'aku takut aku tak dapat menolongnya Ya Allah di saat dia kesusahan,

oleh itu janganlah Engkau uji dia dengan dugaan/ujian yang besar'

'amin Ya Rabb....'

awak, semoga persahabatan kita ni akan berkekalan sehingga akhir hayat kita,

saya doakannya....insyaAllah amin...

once again I wish you Happy birthday,

May All your dreams come true...

amin...('',)...
FRIENDSHIP FOREVER...
Thanks for be my besties...luv u my BFF

Nah terimalah pesanan dari adik tiri u...hehehehe
video
Tiba2 terhenti seketika sebab ada orang panggil...hahaha..ok continue
  video
I hope that u will be what u want to be..I always pray that u will get the best...

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks