Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Sinopsis Filem Magika By KRU Studios~

on Tuesday, September 28, 2010


Okey babeh...walaupun syawal tak habis lagi kita stop jap story pasal raya..nanti ada story raya yang best i story again ahakss...Now nak cerita pasal Movie MAGIKA..Ikuti pengembaraanku d alam MAGIKA hahaha..yeye je kan...semalam untuk ke-2 kalinya ku pergi tonton movie ni...2 hari berturut2 pulak tu...hahaha giler tak..smpikan semalam ku dah ingat dailog dia...budak sebelahku siap cakap "aikss tahu ekk dia nk cakap apa??"hahaha padahal ku dah tengok semalam..kihkihkih..yang 1st g tengok under HOTFM...orang offer apa lg..ku on je laa..lagipun tengah free & kebtulan tak tengok lagi cite tu....ramai yang dah tengok cakap best...yang ke2 ni petang tu OTW balik kerja & nak g OU dah pun kak leya hotfm call..cakap tengok movie esknya..ku ingt lambat lagi..tu yang jadi 2 ari berturut-turut tu..huhuhu..masa kak leya call ku tak cam dia..dah dia buat suara lain..saje dia nk kenakan ku...sabo je laa...tq kak leya for the ticket movie..blnja popcorn & air lg...tq 4 the time..enjoyyyy it...



Bagiku keseluruhan cite ni best..menghiburkan ngan muzikal2 yg dipersembah2kn...colourful..funny..sweet..memang terbaekkkk dari ladang...ala2 tgk cite alice in wonderland..big hand for KRU Studio & team produksi...

Magika Trailer KRU Studios

Filem Magika adalah sebuah filem berbentuk kekeluargaan yang menyelitkan pantang larang orang Melayu terutama peringatan untuk anak-anak seperti jangan keluar rumah waktu senja dan jangan buang air kecil merata tempat sesuka hati. Filem ini juga dekat di hati penonton kerana ia kaya dengan nilai kasih sayang, cinta dan pengorbanan.

Sinopsis filem Magika mengisahkan bagaimana dua beradik yang tersesat di alam bunian selepas keluar rumah pada waktu Maghrib.

Ayu (Diana Danielle) berhadapan dengan ujian sukar untuk menyelamatkan adiknya iaitu Malik (Fimie Don) yang diculik nenek kebayan lakonan Ziana Zain. Bagaimanapun Ayu bernasib baikkerana dia bertemu dengan Bad (Mawi)yang membantu menyelamatkan mereka keluar dari dunia asing itu.

Magika yang menggabungkan lebih 15 aktor dan aktres ternama pasti menjadi tarikan penonton ke pawagam, lebih-lebih lagi yang merindui lakonan Ziana Zain apabila memegang watak sebagai nenek kebayan vogue! Kaya dengan mitos dan kisah legenda Melayu, Magika menampilkan beberapa watak yang dekat di hati orang ramai seperti Badang, Bawang Putih Bawang Merah, Pak Pandir, Mak Mandir, Mahsuri, Hang Tuah, Puteri Gunung Ledang dan Batu Belah Batu Bertangkup.

INFO: Filem Magika
# JUDUL: Magika
# GENRE: Muzikal Pengembaraan (pertama seumpamanya di Malaysia)
# KONSEP: Mitos dan Legenda Melayu
# PENGARAH: Edry Abdul Halim (filem sulung)
# TEMPOH PENGGAMBARAN: Februari hingga pertengahan Mac 2009
# LOKASI PENGGAMBARAN: Universiti Putra Malaysia (UPM); Putrajaya; Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Kepong; Ulu Langat, Selangor; Tapah, Perak dan Lanchang, Pahang
# PELAKON: Membabitkan lebih 15 artis popular, antaranya Mawi AF3, Diana Danielle, Fimie (Hikayat Putera Shazlan), Saiful Apek, Ziana Zain, Maya Karin, M Nasir, Datuk Jalaluddin Hassan, Ogy Datuk Ahmad Daud, Aznil Nawawi, Raja Azura, Ning Baizura, Sharifah Amani, Sharifah Aleya, Norman Hakim, KRU, Nabil Raja Lawak dan Adibah Noor.

~Rayerrr Lagiiii~

on Sunday, September 26, 2010

Hahaha mesti korang dah bosan kn..asyik posting pasal rayer jer..apa x habis raya lg kottt...relakss arr raya kn sebulan..lg x habis syawal & x habis jemputan lagi tu laa cerita raya x pernah habis...hahaha..i punya blogkn..suka hati i laa nk cerita apapun...kuikuikui...

Ok this week cam biasa laa..ari minggu jer mesti ada jemputan open house...minggu ni agak penuh laa jemputan...

Sabtu-disebabkn majlis mkn2 kat rumah ibu x jd..so ku x jd laa ke sana tuk tolong2 masak..coz last week ibu ckp klu ibu jd nk buat mkn2 nk mintak tlng ku bantu dia kat rmh...adk infrm x jd so leh proceed agenda lain...pg tu g ikea jap..x pg gak..tghri kot..hahaha..lps jln2 kat ikea g e-curve mkn ayam penyet..yummy...sedapp sgt..dah lama x makan...tq yg blanja mkn..ahakss..


Lepas tu g open house rmh kak wani lak..dr ptg hgga mlm lepak..asyk duk gelak ketawa jer dr ptg tu..ishhh...tak elok ketawa bnyk2..huhuhu...lps balik dr rmh kak wani ke klang antr kak huda..


Ahad-pg lepak kat rmh jer..lps zohor kuar g open house kat damansara...segan duk lama2 coz sorg2 jer g...hikhikhik..ramai tetamu...dah mkn2 & borak2 kjp...gerak ke rumah ke2..rumah kakak..dia x wat open house pun..saje dah alang2 kuar msg dia ckp nk g rumah..dah lama x jmp..alang2 beraya terus..ahakss...smpi2 cam biasa laa ku terkam baby dulu..hahaha..ada 3 org ank buah dia kat situ..sorg duk ralik menulis atas sofa..lps tu kakak pun cakap "adk,knl x sape tu???" ku ni dlm hati kata..uitss nape tiba2 tnyaku knl x budak ni..mesti laa dlm rmh tu ank buah dia...coz kak long dia ada situ..pelik pulak..ku pun intai laa budak yg duk menulis tu..x nmpk mana muka..coz dia tunduk...lps tu kakakku panggil..."mia"...terus dia palingkn muka...ku tgk dgn kehairanan..ku pun kata "a'aa laa kak..muka cam mia?" kakak ku bantai gelak..dia pun cakap betul laa mia tu..mia yg dlm TV tu..."dgn yakinnya ku kata "alaaa tipu laaa...mia besar skit..ni nape kecik jer tgk" habs mak dia,kakak, opah dia gelak jer tgk aku sungguh2 x percaya tu mia....2-3 kali ku ckp bukan mia...last2 mia yg duk sebelahku pun ckp "KENAPA!!!TAK PERCAYA KER NI MIA???" dgr suara dia terus ku cakap...."A'aaa laa dgr suara baru percaya mia"...hahaha hbs semua ketawa...adehh malu ku dgn mia...giler betul laa...kakak ku siap ckp kat Mia "aunty ni peminat mia tau.."hahaha...adehh mmg x blh lupa betul laa part x yakin tu mia..hahaha....mmg smpi bila2 akn ingt..nak2 klu g rmh dia..ishhh...mmg bnyk celoteh laa mia ni..ada jer benda yg dia nk ckp...ku duk melayan baby..dia pun g mandi..coz uncle fazreen(pelakon spaQ) nk dtg bawa dia jln2...lps mandi siap2 ku bergambar dulu ngan dia..tu pun nsb baik kakakku yg offer dia ckp x nk amk gambar ngan mia ker???..hahaha klu ku sorg2 camtu mmg malu pulak nk mintak bgmbr..nak2 dpn famly dia..hahaha..last2 ku kata mesti laa nk....kaku bjmp x hilng lg..ku tersengih jer tgk telatah dia...she's so cute..mmg giler comel...bila dah knl famly ni excted jmp tpksa d control..hahaha...dah laa mmg ku mmg tiap2 tahun ke sana...nak2 ku ada mjls..tp x pulak ku jmp mia sblm ni...siap ku ckp kat kakakku..nape x cakap mia pun ada...dia kata saje nk surprise...dah tau adk minat kat dia...hahaha...sabo jer laa...duk sembng ngan kakak alih2 ku pusing belakang tgk si mia ni dah tertdo atas sofa ngan cookies kat tgn..tggu fazreen punya pasal laa tu..opah dia kata mia dr siang x tdo..duk main jer..tu yg penat...abg ku turun & bngun dr tdo siap cakap "laa patut tiba2 senyap jer rumah..dah tdo mia ni"hahaha nmpk sgt klu dia ada riuh rendah rumah tu...ku x smpt tggu fazreen dtg...malas nk tgu lama2..segan duk rmh org lama2..sorg2 lak tu..kihkihkih..bkn rmh org lain gak padahal..rmh kakakku jugak...apa2 pun mmg ari x blh dilupakn laa ari ni...smpi balik ku tersengeh sorg2 teringt apa yg mia ckp...mmg mia cute gilerrr..comel..petah... n semuaa laa..




Aunty Love You Mia..yeayy lain kali leh jmp Mia lg...

~Episod Raya Di Kuala Lumpur~

on Thursday, September 23, 2010

Salam pagi jumaat semua...

Dah habis story pasal beraya d kg..now nk story cerita raya d kuala lumpur lak..gerak naik bus kul11.30 mlm ari jumaat..so smpi KL ari sabtu pg...smpi2 rmh ingt nk rest skjp jer..coz dah janji ngan adk nk g rumah dia..dia wat open house..so nk g awal laa tlng ibu...alih2 ku terlajak tdo...kul12 bru g rmh dia..nsb baik tetamu x ramai time tu..segan gak..dtg2 trus mkn..coz dah jnji nk tlng masak...:) nsb baik yg dtg tu ada yg knl..xde laa segan mana...duk borak2 ngan cazen2 dia...makin lama makin ramai..ada jugak yg x pnh ku jmp lg...my sis ptg tu kna g kerja..so tggl laa ku & ibu yg melayan tetamu..dah cam openhouse rmh sndiri lak...ptg tu ramai yg dtg..alamkkk segan..klu ada adkku x de laa segan mana..alih2 dah settle lauk pauk apa2 yg perlu ku duk dlm bilik main laptop ngan ika..sambil melayan edward kihkihkih...duk kuar masuk bilik jer laa...ramai saudara dr tanjung karang dtg..yg muar & pasir gudang pun ada...berkenalan laa dgn yg x pnh jmp sambil beramah mesra...mlm tu adkku balik kerja..katanya2 kawan2 dia nk dtg...nsb baik kwn2 yg nk dtg ni ku kenal...so x segan lepak sekali..kihkihkih..lg ku kna buli lg ada laa...hampehh diaorg...lepak ngan diaorg smpi kul 1 lebih kat luar rmh..hahaha..lewat gak diorg balik...apa2 pun tq for coming..ehh cam rmhku lak..ahakss..tq gak for my dear sis & ibu....ku tdo sana..as usual..klu ckp nk balik ada laa yg muka masam mencuka..kihkihkih...

Ahad lak tengahari lepas cazen2 adk yg JB balik..dr kelang ku gerak ke putrajaya ngan my dear fren..Aliah & Laa...(pickup diorg kat Lrt U)..g mkn2 kat Putrajaya...ku dah mkn rmh ibu so diorg jer laa mkn..lps mkn2 g karok jap..hahaha..aliah punya kerja..ku x minat mana..baik main bowl dr karok..dlm kul5 lbh kat kul6 gak laa...gerak ke Bangi..g beraya rmh Aliah....sblm tu singgah bandar baru bangi g bli satey...hikhikhik...ku request nk satey terus dia beli...bagus betul kawanku ni...that why laa i love u more...smpi2 rmh babah xde lak..katanya kat Sydney..mama,baby,kak long & si kecik ank kak long jer ada...lama gak duk lepak rmh dia..duk bergossip hbs cerita lama kuar..sedar2 dah lewat..lupa lak esknya kerja...hahaha...apa2pun best dapat beraya ngan diorg..thnks aliah...nasb baik postpone balik Kelate ari selasa..klu x gerenti x leh hangout sama2...

Now jumaat kembali...last week ibu suh dtg rmh minggu ni..ada nk wat mkn2 tuk kawan2 dia..klu ku ada blh laa tlng mana yg patut..huhuhu..tiba2 ada org ajak kuar lak mggu ni...ada yg ajak g mkn2..ada ajak g tgk wayang..& ada yg ajak g open house..so bnyk pulak prgm sabtu ni..mana satu nk pilih ni..kata org 1st come 1st serve...klu x g yg 1st cnfrm yg lain2 ku attend semua..tp biasa klu dah g yg 1st mmg smpi mlm or silap ari bulan kna tahan smpi esknya..as usual klu ke sana...huhuhu...so now just tggu cnfrmation ibu..jd or not ajak kwn2 dia mkn2..klu x jd leh proceed jmptn lain :)..ahad pun ada 1 jmputan..cnfrm ku pergi :)... so sapa2 ada nk wat open house tu bgtau ye..kata raya sebulan...nk g beraya rmh shylla ni x g lg..enth bila xtau laa nk g..mamanya kata jgn tggu open house..g jer bila2 masa nk g..kihkihkih...ok laa nk smbung wat kerja

~Cerita Rayaku Part 4~

on Tuesday, September 21, 2010

Raya Ke7 - Huh ari yg ditunggu2...salah satu sebabnya kali ni ku bercuti panjang ni laa sebabnya..my dearest sis nk kawin..klu x rasanya awal lg kot balik KL...Kakak ku paksa jugak ku dtg..katanya klu on that day ku xde masa dia kawin siap laa..tau laa camne akn jd..hahaha...Awal2 pg ku dah tercegat kat rmh dia...majlis akad nikah pg tu..kenduri tghri..ptg kul3 pihak lelaki sampai...teringt masa 1st raya umie tnya..dtg x nanti kak dah kawin??ke dah balik KL..cepat2 dia sambung..."huhh klu x dtg siaplaa dia :P ni kak long sorg lg..cari x jmp..hp x angt..x dtg mmg nk kna laa ni" hahaha...yg best kenduritu ramainyaa jmp teman2 lama..ku duduk d bilik pgantin dr pg..fuhhhh cam pengapit lak....lps tu siap deco meja makan beradap...hahaha bidan terjun...semua pun jd...ni pun blh laa jgk tolong skit2..dulu masa kak ta(kakak kak dah) ni kawin sebulan ku tolong kat rmh dia...kali ni dsebabkn ku dah kerja jauh..tolong mana yg mampu jer..semuanya tuk memastikan majlis kakak kesayanganku berjalan lancar..alhamdulillah...tupp tupp duk bersembang ngan pengantin Kak Long smpi...huhhh terkejuttt kak dah..msg x balas..hp x angt...tup2 surprise...ku pun terkejut...i'm appy...love both of you...ni laa antara kakak2 yg bnyk berjasa & beri kenangan manis dlm hidupku...yg bestnya siap kak long pesan..dulu dah janji..lps Kak Dah kawin turn kak long lak..so Aida...jgn nk gatal2 langkah bendul ya...tiba2 kad kawin ko yg sampi dulu siap k.long kerjakan...hahaha..alamakk kak long..lmbt lg laa ni kna tggu..ingtkn lps kak dah my turn lak..hahaha..





Lepas kepenatan busy ngan kenduri...g rehatkn diri kat pantai with my famly & aunty famly...last minit punya plan...adkku yg bongsu laa x puas mandi ari tu..nk g lg..kali ni Pantai Rantau Abang lak..dkt ngan rumah Aunty..balik pantai beraya rumah aunty lak :)





Raya Ke8 - Sempat lagi ni beraya ke Kuala Terengganu...padahal mlmnya nk gerak balik KL dah..ahaksss...kali ni abangku yg drive..1kete jer g..g rmh kawan abg...lepas tu sempat singgah beraya rumah pensyarah kesayanganku...dah lama x jmp..jmp last skli masa Hadeef dlm kandungan..now dah besar dah...nk masuk 2tahun dah...windu kat najla..yg bestnya najla nk dpt adk lg..katanya perempuan...wahh bertambah ank buahku...suka najla dpt geng nanti...rindu kat Cik Ina gak...cam2 bercerita...alhamdulillah..me & cik ina x putus berita sejak hbs study dulu...cam x puas sembang2 ngan diaorg & melayan telatah najla & hadeef..tp terpaksa beredar tuk ke rumah pakcik & sedara mak yg lain...sempt 2-3 rmh jer..lps tu bergegas balik Dungun..coz bus ku kul 11.30mlm dr Dungun ker KL...




Selamat smpi Dungun Kul 8.30pm...berkemas2..then kul 11.30 gerak balik KL...good bye my hometown..panjang umur berjumpa lg...esoknya bermula laa Episod cerita seorang perantau di Kotaraya..ahakss..tamat laa sudah Cerita Rayaku di Kampung..tunggu story raya d KL lak yer..cauuu cinnn cauuu..now dah kul 4pg...so tdo laa..esok nk kerja...hahaha..rajin lak update blog pg2 bute ni:P

~Cerita Rayaku Part 3~

Raya ke5 - Aunty, Ayah Da & ank2nya dtg rmh (Danial,Aisyikin & Arisya)...diaorg x beraya lg rumahku...kami pun x kemana2 raya ke5 ni...duk melayan 3 beradik tu laa..as usual..klu dtg rumahku yg dcarinya..PC,laptop,PSP & HPku pun turut jd mangsa..apa lg..game time laa kerja diaorg..klu ajak balik pun mmg x jln laa...smpi ummi dia selalu risau klu dtg rmhku...takut ank2 dia x nk balik & beraya kelain...hahaha..nak2 si kecik tu..danial...ajak tdo rumah pun nak jer dia tu...hahaha...kdng2 lucu gak cazen2 ku ni...




Lps diorg balik ptg tu dah xde buat pape...ku & adk yg bongsu pun kuar laa...konon nk g bank..skali lalu kot pantai tgk ramai org mandi..air cetek jer...apa lg berhenti jap laa singgah...menikmati keindahan pantai...lgpun ada SOMEONE suh sampaikn salam peluk cium kat pantai terengganu...tu yg bhnti gak tu...adkku apa lg..cepat jer g dkt air...alih2 dah basah seluar dia hbs lencun dia buang baju terus mandi..huhh sabar jeer laa..sorg pun jd dia ni...lama pulak ku tggu dia mandi...dah laa x bawa sluar spare...




Raya ke6 - Open house kali ke2 d rumahku..tuk makcik2,pakcik2 & cazen2 ku yg x dtg beraya lg..coz diorg baru balik beraya dr kg mertua diorg..menu kali ni nasi lemak ayam goreng berserta sambal kacang ikan bilis pebretku..ahakss...pebret cazen2ku jugak...smpikn ada laa cazenku 2 org ni...3kali kot dtg beraya rmhku tahun ni..gara2 nk cari nasi lemak my mom...suka betul diorg ngan nasi lemak my mom...x bgtau pun buat...tiba2 tercegat dpn pintu rumah..hahaha..cepat jer dia bau...:P

Ni dia 2 org my cazen yg 3kali beraya rmh gara2 cari nasi lemak my mom :P

Malamnya pulak open house rumah Ayah Su & Maksu Famly...diaorg baru balik dr beraya d Melaka...





~Cerita RayaKu Part 2~

on Monday, September 20, 2010

Tak habis lagi pasal rayer..ahakss..

Raya ke2 ku...asalnya nk g beraya ke Kuala Terengganu..sedara mara belah ayah...tp disebabkan ayah selsema n x nk pergi..petang dlm kul 2 lbh tu g beraya rumah YB dia buat open house..biasa raya pertama dia buat..kali ni raya ke2...pergi ngan abg ma & 2org adikku..yg lain x ikut...abgku baik ngan YB..bakal YB laa katakan..hahaha..ku baik ngan isteri YB...ahakss..smpi2 isteri YB(Kak Tie)tegurku..aikss biasa pg2 dah smpi..nape kali ni dah petang baru dtg..hikhikhik..kwn abgku yg ada tolong kat situ pun tegur.."mak aii org KL..makin kurus nmpk...hahaha"..lps mkn2 & sembang2 ngan kak tie(siap tapau tapai buat balik..hahaha..pebret ku) pergi rumah sepupu mak...tgk org sakit...2 buah rumah jer laa smpt g..coz masa kat rmh sepupu mak tu ayah call..org jauh dtg..so kna balik rmh..hikhikhik...balik rumah layan tetamu yg bertandang lak...

Raya ke3 - Dah xtau nk buat apa..cam biasa laa..duk rumah tunggu tetamu dtg..hahaha..adk ayahku..Ayah Ngah Mat & Famly dtg beraya dr k.trg kebetulan nk g knduri kawin singgh rumahku dulu..2pupu ku kawin...(ank sepupu ayah)antara famly terapatku jugak laa ni...coz ank dia yg kawin tahun lps sebayaku & kami berkawan rapat gak laa...terkejutnya tgk dia dah pregnt..tggu ari jer..congrat Mariah..huhh tgk dia pregnt teringin pulak nk ada ank jugak...hahaha..gilo laa aida ni...xtau lg gilaku tu smpi tahap dah carikn nama tuk anak...hahaha saico giler...ehh back to story td...yg kawin kali ni kakak dia..Mashitah...ku x brapa rapat ngan yg ni..ngan adk dia sorg lg ku rapat jugak..Mardhiah..Apa2pun tahniah Pakngah Razak..dah bertambah menantu...lepas g kenduri kawin tu balik rumah...lepak2 jap..lps tu ajak adikku yg bongsu g beraya..rumah jiran lamaku...wlpun dah pndah rumah jiran ni gak yg paling best..coz dr kecik smpi besar kitaorg membesar kat sana...biasa tiap2 tahun semua ikut g beraya sana..tp diorg semua tdo..ku & adk jer laa yg pi...Bak & Ma (panggilan ku pd ayah & mak diorg) cam biasa laa..klu smpi sana mesti ckp "laaa ingtkn dtg nk antr Kad.." hahaha..Bak laa ni..x hbs2 tnya soklan yg sama klu ku dtg..:P meriah rumah diorg..semua balik..cuma sdih lak kali ni x smpt beraya ngan kak mie..masa ku smpi ptg tu kak mie baru balik ke N9..beraya rmh mertua dia..huhuhu...cam biasa bila siang ku beraya rmh diorg..mlm tu jugak diorg lak serang rumahku...ngan bala tentera ank2 buahnya yg ramai tu..hahaha kecoh rumahku skjp..ye laa dah lama x kecoh ngan suara budak2..rmh ku semua dah besar2...



Raya Ke4-Beraya ke kuala terengganu..1 kete je(saya yg drive g & balik..fuhh)..coz x semua g..adkku yg acdnt tu raya pertama jer berjalan..lps tu duk rumah...g beraya rumah Ayah Ngah Mat...Adik ayahku..wlpun ayahku x dtg..x sihat lg katanya..nk singgah beraya rmh waris2 ayah kat trg x jd..coz ayahku x ikut skli...nanti diaorg bising tnya nape ayah xdtg...so beraya rmh waris2 belah mak jer kat k.trg tu..dr tok jembal ker manir ker teluk pasu & cam biasa laa tiap2 tahun g beraya rmh sepupu mak yg husband dia my lect rupanya..masa ku belajar dulu x pnh lak mak bawa g rmh dia..tu yg xtau..dah hbs belajr 2-3 tahun ni jugak laa baru ku tahu..hahaha...tahun lps siap my lect..en zul & famly ni dtg beraya rmh lg..hahaha...ari2 bertembung nk g kelas xtau laa yg en zul ngan bersedara jugak dgnku..huhuuhu..yg bestnya klu g beraya rmh dia selalu bercerita pasal kusza & lect2 kat sana..mengimbau kenangan...sempt gak beraya rumah tok cik...kecian tokcik..makin x sihat..terbaring jer..tahun lps dtg beraya pun camtu gak...alhamdulillah pnjng umur...cuma kali ni siap ada wayar kat hidung...kesian kn..moga tokcik cepat sihat...aminnn




© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks