Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Masa Berlalu Begitu Pantas...~

on Thursday, March 4, 2010

Arghh…sedar tak sedar dah bulan march kan ??cepatnya masa berlalu…kerja tak cari lagi ni…bulan April ni kalu dah tak de halangan confirm office ni akan berpindah…bukannya apa..dah lama dah sebenarnya boss cakap nak pindah..tak jadi2…CS x lulus lagi katanya…dari sebulan ke sebulan tertangguh..dari tahun lepas lagi…kali ni confirm dah kot…tak tau laa kot2 ada halangan lg…hahaha…sebenarnya ok gak kalau lambat lagi..coz saya pun belum dapat kerja lain lagi ni…huhuhu…Malas betul bab2 cari kerja ni…leceh laa…kna amk cuti..g interview..isi boring itu ini…dll…but…wut to do!!nak tak nak mesti buat semua tu…dulu dah cakap kat boss tak nak ikut diaorang berpindah…lagipun jauh giler…Sekarang ni pun dah jauh…g & balik lebih kurang 1 jam jugak laa habis masa dalam kete..kalu pindah nanti kena tambah dalam 30 minit lagi kot…kalu sekarang 7.15 dah kuar rumah…nanti subuh2 ari dah kna kuar…waduhhh tak sanggup den…nak2 kalu jem…huhh..mana ngan petrol yg mahal skrg ni…& dengar2 bulan Mei ni naik lagi kan harga petrol…Lain arr klu boss nk kasi kaji tinggi..best jugak nk kerja sana lg…:P ni tak..ciputtt jek…boleh laa buat sara hidup di KL ni..cukup2 makan jek..& blh gak laa kasi skit tuk mak ayah kat kampong…nak berjoli lebih2 memamg tak dapettt la…hahahha…

Sedar tak sedar dah 3 tahun lebih saya kat office ni…huhh punya laa setia…kalu staff yg lama tu tahu saya masih di sini mesti dia gelakkan…hahaha..mana taknya..setia sangat..padahal tahu je laa perangai boss ni camne…kihkihkih…sape2 yg pernah kerja kat sini tahu laa camne perangainya…Orang2 yg penyabar je yg blh bertahan lama2 kat sini..kihkihkih…so saya ni blh diketegorikan camtu jugak laa kn??hahaha…PENYABAR laaa sangattt…tettttt…So sekarang ni kena sungguh2 cari kerja kalu x nak jd YB di rumah…kalu jadi YB bulan2 masyukkk takpe jugak kan …huh bestnyaa..kihkihkih….berangannn…:P sekarang ni bru apply 2 jawatan kat trg…kat KL tengah mencari ni…kalu ada sapa2 ada kerja kosong infrm ekk…& klu ada tau mana2 nk pakai orang ke…admin or account…x kisah laa apa2 pun..janji kerja & related ngan apa yg bljr dulu..akaun ke..admin ke..finance ke…tax ke..bank ke..HR ke…apa2 laa…

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks