Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Terbaik Raya~

on Saturday, September 1, 2012

Alhamdulillah dah seminggu dah raya berlalu…Cuti raya pun dah habis..kembali ke kota untuk mencari rezeki…Syukur sangat perjalanan lancar..perjalanan dari Dungun ke Kuala Lumpur mengambil masa 4jam setengah tanpa kesesakan lalu lintas…first time balik beraya tak jem…kalau diikutkan tahun sebelumnya maunya 8-9jam d jalan raya baru sampai

Otw balik dah ada invitation open house…nasib baik sampai awal boleh laa beraya..hantar penumpang-penumpang ke rumah masing-masing..lepas tu terus ke Damansara Perdana..beraya wif kakakku Alyah…kebetulan ada bawak bekalan dari kampong..terus ke rumah dia

Lepas beraya ngan kakak terus ker rumah Mak Teh wif Shila & famly...disebabkan Open house rumah Shila ari sabtu & tak sempat join..kami beraya kat rumah Mak Teh …. After this baru plan balik beraya wif Shila n famly..lama jugak laa kat rumah Mak Teh…dari petang smpai malam
After balik rumah Mak Teh terus ke rumah kakak angkat kat keramat…aka rumah nenek mia…masa kat rumah Mak Teh kakak & kak long duk SMS dah cakap cepat datang..Mia dah sampai…sempat laa beraya ngan Mia Sara n famly..dah laa kena perli kat papa mia…sabar je laaa…

Terima kasih buat semua yang jemput beraya..yang tak jemput pun nak datang jugak..hahahhaha(muka tak malu ni)..Btw thanks Alyah, Shila & Famly, Shahnaz & Mia Sara & Famly…luv semuaa
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

1 comments:

keen said...

k.aida oi bile nak updat blognye? huuuu bukak2 post yg same sedih tau, hehe,

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks