Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

New Life

on Monday, April 22, 2013

Hye bersua kembali…rasanya agak lama dah tak berblogging…dah bersawang dah blog ni…sorry lately ni agak busy…tahun baru yang agak mencabar jugak laa…minda dan juga emosi…wah…gitewww…ni kiranya blog pertama untuk tahun 2013…dan diharapkan bukan blog terakhir..ahaksss…

Apa ya nk story…about my life???my carier??or whatsoever laaa….my carier…Alhamdulillah…bertambah baik…sejak berpindah ke office baru yang lebih besar..scop kerja pun besar jugak laa…but I love my job…ahaksss..persekitaran & orang2 di sini sangat bestttt and sangat membantu….AND one more thing…actually sekarang makin busy  coz bertambah lagi kerja..hehehe..now sedang busy tolong my fren settlekn beberapa kerja skit...ye laa klu bukan kawan yang nak tolong sape lagi kan...xpe laa bersusah-susah skit untuk kawan...dia pun dah lebih dari seorang kawan buatku...dia dah macam kakak saya...

Actually, saya baru recover dari demam, batuk & selsema..hampir 1 minggu jugak laa diserang demam...bulan ni sahaja dah bbrp kali jugak demam...dia ON OFF..Dalam ertikata lain dia datang & pergi....paling teruk baru-baru ni laa..sampaikan habis satu papan ubat demam dimakan...sebelum ni ubat tak pernah nak makan...mana taknya...dah kena paksa makan...kalau tak makan pukul 2-3pagi kena kejut bangun makan ubat...phewwwww....terasa diri ini di sayangi jap...ahaksss..thanks for your care & attention...ahaksss...

2 comments:

Zeaf I-sahus said...

gud luck in life

Rose Shentra said...

soo good...hope you can be my friend...

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks