Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Minggu Pertama Feb : Surprise Besday Fara Fauzana

on Thursday, February 26, 2009

Huhhh dan masuk bulan March dah..sekejap je masa berlalu…bulan Feb bulan yg amat busy bagiku…busy ngan kerja semestinya ari2…tiap2 hujung mggu lak penuh dgn aktiviti…aktiviti merayap & suka2….smpi blog pun x hapdate..hikhikhik..ok kita mula dgn mggu ptama bulan feb…jom kita serkap…saksikan apa yg berlaku….hikhikhik

08/02/2009 – Ahad
Insiden berlaku di Sri Pentas Bandar Utama….Tok dalangnya ialah Zul, Kak Zai & Adeed…thanks & congrat krana bjaya mengatur perjalan surprise besday ni dgn jayanya…thanks jugak buat2 kawan2 Fun Corner yg memeriahkn lg suasana….Kesian Zul…x pasal2 kna marah ekk…huhhh xde Nescafe ais ye…ahaksss….


Sesi tulis kad ucapan buat tuan puteri


Hadiah,Bunga & Bear Dr Fun Corner




Cupcake



Sesi bergambar sebelum tuan putri sampai


Ketibaan besday girl dalam keadaan terkejut & marah gara2 Zul ckp xde nescafe ais..hikhikhik....




Happy besday My Princess



Lepas buat Surprise Besday Kat cafe abg jamil pun dtg..apa lagi bodek2 laa nk tgk melodi live..kak fara ckp "ckp apa kat abg jamil"....Fun Corner " Terima kasih abg jamil"..hehehhe





p/s:huhh akhrnya bjaya gak update blog yg dah bersawang dlm pendrive ni..hikhikhik...ada bnyk lg x update..coming soon ekk..yg kasi tag2 nk suh jawab pun sama..tunguuu...akn ku selesaikn nanti

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks