Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~1st Posting ON Year 2010~

on Monday, January 11, 2010

Dear Dairy...

ERmm...I can't believe dat now i'm standing on year 2010...walhal masuk ari ni dah 12 hari kita berada dlm tahun 2010...yadehhh..sudah laa bermimpi ye cik aida...2009 is over...everything seem so fast..2009 give me a lots of memories...alhamdulillah...tahun yg mengembirakan bagiku...knp??hahaha..hanya mereka2 yang tertentu je tahu...macam apa yang orang selalu cakapkan??sekali gagal tak bererti gagal selama-lamanya...DAN kegagalan itulah yang akan buat kita akan berusaha bersunguh-sunguh untuk perbaiki segala kekurangan...Thanks God...tuhan bantu aku tuk laluinya...

Life is not as easy as we think right?? But nevermindlah...I start to look forward and choose what true the best for my future and I gain knowledge so much about life...just to succeed..i've learnt many new things from what happend to me before this.. and at the same time I judge which is BAD or GOOD...I'm verry open but yet, I know how to guard myself and I know where is the limits...fuhhh memang grown uplah..hahaha..but there a lot more thing I need to discoverkan...And this is so amazing..It's time to start a new life...wahh totally different from who i am before this...Everything change after i know someone..someone yg sentiasa appreciate I...terima diri ini seadanya..thanks a lot my dear...

Well in this year..I hope will give more miracle..More happinest...more health..to me..also to org2 yg ada connection dgnku...:) buat teman2 yg dah ada famly hope korang berbahgia dgn hidup korang serta husband & ank2...buat yg dah tunang tu..semoga ikatan itu berkekalan & cepat2 mkn nasi minyak..hikhikhik...x lupa juga buat yg kecewa tu...harap korang tabah menghadapi dugaan hidup..I know..bukan mudah nak menghadapinya bersendirian..tapi nak tak nak kena jugak hadapinya...Jangan rasa korang bersendirian dalam hidup ni...lagi ramai insan2 yang menyayangi korang...Friend..Famly..And also me..remember saya sentiasa ada utk kamu....keep your life goin k!!!

Sekarang ni tengah belajar camne nak manage kewanganku tahun ni dengan jayanya tanpa kesulitan, yelah setakat ni tak pernah lagi sampai jatuh muflis..hahaha..tapi saya perlu manage jugak supaya simpananku nanti cukup untuk kenduri kendara esok2..hehehe..kita kena pikir masa depan gak...ye tak???ahaksss..x pe laa..doakan yg terbaik...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks