Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Bila April Tiba~

on Thursday, April 1, 2010

Bila April tiba
Hati mula berkata
Setahun lamanya
Perkenalan kita
Ku tanya padamu
Kapankah hatimu
Akan ku miliki
Selama abadi

Sekejap je kan..skrg dah bulan April....Ini bermakna dah tinggal beberapa hari je lagi saya di sini..lps tu nmpknya terpaksa ucapkan GOODBYE la pd semua... hehehe...ermmm nape??korang terkejut ekk???kn saya nk balik kg lps ni...ada org masuk meminang....hahaha...wahhh gitu laa kn...APRIL FOOLLLLL...hahhaha..xde laa..acah je..xde goodbyenyaa...masih disini...menghitung hari yg xtau laa enth bila office ni nk pindah...huhuhu...

Korang ingt x...3 tahun lepas dalam bulan April...1 April 2007....time tu laa 1st time saya jumpa insan yang bernama Fara Fauzana Fadzil, dan juga kebanyakan teman2 FUN CORNER, kejap je rasanya April dah datang lagi ya... =) Saya rindukan saat & ketika itu..time tu malu2 kucing lg...sekarang???hahaha..tau2 sendiri laa camne....:P

Boleh dikatakan saya ni peminat sejati atau die hard fan fafau la jugak... Ramai yg tanya...Apa yg ada pd Fafau yg ang minat sangat kat dia???ermmm..bnyk yg ada pd Fafau yg xde pd artis & selebriti lain...pd pengamatan saya sepanjang 3 tahun mengenalinya..dia seorg yg mesra peminat..penat camne pun peminat ttp di utamakan..layanan terhadap peminat mmg superb laa.....celotehnya memang tak dinafikan..sentiasa menghiburkan...kalu bab kerja..mmg komited...suka tgk cara dia bekerja...kdng2 terpikir jgk...ehh kak fara ni asyk bekerja masa bila agaknya dia restkn???...apa2 pun sis...kerja tetap kerja..kesihatan ttp kna jaga..have many people out there love u..love ur voice..smpikn klu 1 week x dgr suara kat radio ada yg angau...hahhahaha.....ni bukan nk raih undi tuk ABP ni...lgpun undian dah ditutup...hahaha

So, ABP BH tinggal beberapa hari je lg...cuma doa kami agar kemenangan di pihak kak fara....walaupun skrg ni dgr ceritanya persaingan sengit..apa2 pun kak fara tetap no1 di hati kami...cam kak fara selalu cakap.."FF kalah ke....menang ke...tak tercalon ke...yang penting FF selalu menang di hati korang..betul tak???"...betul sis...u always win & the best in our heart....

Love u Kak....

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks