Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Kemalasan Melanda~

on Sunday, April 11, 2010

Dear dairies....
huhuhu lately ni korang perasan x??sejak akhir2 ni I malas betul berblog kn...busy satu hal..line internet yg enth apa2 ni pun buatkan my mood xde tuk berblogging...tensen deh....tuk tahun ni saje tgk je laa brp entry yg bru dibuat..ahaksss....bnyk entry2 yg tertangguh..so bila dah lama tangguh jd dah malas nk cite pasal tu..bab kata org CERITA DAH BASI....hahaha...btw nanti laa..if I rasa I rajin I akn updatekan balik cerita2 yg dah basi tu...klu MALAS I buka cerita baru je laa..ahaksss...skrg ni mmg busy..tiap2 ari kerja(hahahha..mmg laa kn..dah namanya pekerja..mesti laa kerja..tp klu student pun busy gak...busy ngan study.. :P) ari2 minggu pulak busy ngan mcm2 aktiviti...ni nasib baik x de apa2 plan ari ni..tu yang kebosanan kat rmh...nk g DATING pakwe lak xde..hahaha..cinta ku terhalang..ni bukan terhalang oleh org tua..terhalang oleh kawan baiknya...wakakakka...giler x(ehh xde arr main2 je..tu gossip kitaorg...kami x de pape pun sebenarnya..saje jek main2..gurau2 bab kata org tu...ahakssss) so kpd yg dah lama tau or bru tau..ini hanyalah LAKONAN semata2 tau...sejak2 ramai yg dah tahu ni asyk jd bahan je..huhhh...yg dah lama tau tu diorg faham laa..kami hanya main2..klu yg baru2 tau sejak insiden bulan feb ari tu mesti ingt betul2 kn???ishhh dah2...kami xde apa2 tau..kami xde apa2 hubungan istimewa...bab kata Hans Issac... HANYA KAWAN!!!titikkk....SEKIAN HARAP MAKLUM :P

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks