Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Memories are to be kept..~

on Monday, May 31, 2010

Btw first of all..i’m so sorry…dah agak lama rasanya saya meninggalkan ruang blogger ni kn??busy skit ngan macam2 perkara…I will sorry u letter..one by one okey…

Do u believe that u have a power to create the best memories in your life? Well..I Do...
Eventhough God is the one who decide what’s goin’ 2 happen and what’s not, in the end it is YOU who’s God will look to decide whether or not He will go with His plans.

First nk story pasal my besday party baru2 niopsss ada lg x wish ekk..NVM..i know who I am Lbuat semua kawan2 & famly yg dah wish & kasi present…tq very much from the bottom of my heart…smpi skrg masih lg received hadiah & wish…tq..tq..tq..masih menantikn hadiah2 dr yg promise nk kasi ni..ahaksss…

Let to our story…ok my besday on 25th May 2010(Tuesday) & same date with my beloved sister Qistina Rosli…btw dah 2 tahun kami celbrte besday sama2…tahun ni semestinya sesuatu yg x dapat kami lupakan…Kitaorg decided nk buat besday party & trounment bowling pd 22th May 2010(Saturday) @ Ampang SuperBowl, Summit USJ…semua urusan tmpt dikendalikan oleh my sis & bent (but sedih on that day bent x dtg….x sihat katanya…btw..tq bent..nti akak blnja bent k)..urusan2 lain yg berkaitan ngan trounment ibu yg handle…tq ibu atas susah payah memastikn our besday party berjaya….WE LOVE YOU SO MUCH...

Ari jumaat after kerja trus ke rmh ibu..tolong2 apa yg patut..lewat jugak tido gara2 tggu my sis balik kerja..alih2 kakaknya dah pengsan dulu..hahahha…tggu dia balik coz x sabar nk story morry cerita terkini..ahaksss..kitaorg slalu camtu..bila story smpi tertdo..hahhaha

Then ari sabtu jalan2 ngan ibu & adk..pg tu kami dapat hadiah dr ibu…ahakss sukaa…TQ ibu…Kami sayang ibu...…mlm lps antr aunty & sofia ke bkt jalil kitaorg trus ke tmpt party…on 8.30mlm gak laa smpi…tp start kul9..coz awl2 cam x nmpk ramai yg dtg lg…mula2 upset skit laa..lps tu bila tgk sorg2 dah smpi & mkin ramai..jd happy balik..walaupun saya agak terkilan sedikit coz ramai kawan2 saya yg x dtg…hmm what to do…nasib baik laa kawan2 adik, saya pun knl..& yg bru knl pun semuanya giler2 & spporting…so xde laa rasa ralat sangat…BTW thanks to everyone who make my day a lot of happinest…tq krana sudi luangkan masa2 berharga kalian tuk our party…yg kawan2 bru tu keep in touch ok…LOVE YOU ALL…koranggg mmg kawan yg BESTTT…sepanjang perlawanan bowling mmg best & happening..yg paling pening group KILL KILL DIE DIE yg diketuai oleh Yanie…pening sehhh korangg…group paling bising…wakakakka….

Lepas acara bowling diteruskn acara makan2..lps tu acara yg ditunggu2 oleh besday gurlz..potong kek & wish (hope our wish come true & our relation till the end)…yg paling best ada tetamu istimewa dtg nyayikan lagu Besday masa nk potong kek ni…korang nk tahu x sape???Our pebret singer…Amir Sofaz…uwaaaa terharuuu den…Tq Amir 4 Coming & for sing besday song & Dan Bila Esok tuk kami…Sayang Amir(hahahha mesti ada org marah ni..wekkwekk)..TQ jugak tu PR dia yg sudi bawakan Amir…Main dah..potong kek dah…nyanyi pun dah….At the end of the party boleh lak si Yanie ni buat perangai giler2 dia..hbs org dia nk calitkan kek..penat tauuu den lari2..seboleh2 nk jugak dia calitt..lagi x boleh lg tu dia kejar..giler sehh yanie ni..pening pala Amir tgk..hahahha..Layannn kn je laa ye…ramai gak laa magsa dia…apa2 pun TQ 4 Yanie…yg memeriahkan majlis…klu x mesti x happening camni..hahahha..TQ jugak tuk Kak Huda 4 the kek coklat…& Thanks to semua2 yg hadir…balik pun dah lmbt..lps tu duk story morry ngan adk hgga kul4 pg..hahhaa..giler sehhh…

Ahad lak awal2 da bangun..jln2 bli barang & masak…mmg x cukup tdo laa akhir2 ni….mana xnya mlm je borak hgga lewat pg..bgun awal lak tu..hahaha…ingtkn ahad mlm tu nk balik..coz isnin kerja…ada pulak yg merajukkk…so x jd balik..g kerja dr sana laa nmpknya…bila nk balik pg tu tba2 rasa sayu je..mybe sronok sngt kot beberp hari dpt spent time together2 wif ibu & adk…skjp je masa berlalu…love both of you…you all make my day a full of memories…

P/S : Happy Besday to my dearest sis…Thank you for being there and always being kind, I give to you today something no one can take away, a piece of my heart the was not hard to take apart, because you mean so much to me.Live your life to the fullest extent, live it up at every event And know that I am always here what ever you need I will help you with anything indeed…I love you so much sis..Happy 20 birthday cayngku And I end this blog with a kiss MWA!!!..Akak Sayang Rindu Kamu…

Thank You From The Bottom Of My Heart

So as promised, here is the pics that i wanna show..

2 comments:

acrus82 said...

akhirnye selamat semuannyer..yahoo..party besday yg best..thn dpn buat lg yaa...

Aida Arisya said...

alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..thanks to everyone make may day...huhh tahun dpn buat lg???tgk laa klu ada budget lbh..kihkihkih

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks