Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~My Famly In KL & Surprise From My Fren~

on Monday, May 31, 2010

BTW start 21th May..i'm not take a good rest & sleep..everyday i'm feel so sleepy...start before my besday party...5 day i'm not see my house in KL coz i stay @ my adk angkat house @ Klang 3 day...2 day in my sis house @ shah alam coz my famly are there...on monday saya g kerja dr rmh adk angt...kna paksa tdo sana lg..klu x ahad dah balik..ngan baju x bawa lebih..hahha...nasb baik kunci offce ada..balik kerja trus ke shah alam balik..g rmh adk..famly dtg nk amk adk yg uitm tu dah hbs study....so isnin tu my famly smpi..diorg terus serang jakel shah alam..yg dtg my mom, my bro & 2 my lil bro...yg lain2 kat kampung..exam...so lps diorg hbs shpng kat jakel adk ku yg bongsu ckp esk besday kn??apa kata blnja kitaorg mkn KFC..hahaha..x pasal2 besday girl yg kna blnja..sabo je laa adkku sorg ni..lps mkn2 kitaorg g jln2 kat i-city..nasib baik ari kerja..orang x ramai mana...excited masing2 nk posing..chantekkk lak tu...suka diorg..tp gambo semua dlm camera abg..cuma ni je laa gambar dr dr hp murahku..hikhikhik
Ari selasa amk MC nk teman my famly shopping area KL..tp pg tu boss call suh dtg office gak buat cek..hadoiiii..nk x nk dtg jugak...tghri baru balik..lps tu jln2 ngan famly smpi mlm..penattt..tp enjoy...suka tgk adk bongsuku shopping..bkn main suka lg...balik tdo shah alam..ari rabu g kerja dr rmh adk...

Rabu malam lak dapat surprise dr kawan2..mula2 ajak g mkn..langsung x sangka diaorg nk buat surprise..coz ingtkn yg lain tak joint mlm tu...tba2 masuk Dunkin Donnat ada org tgh busy nyalakan lilin...hahahha..lilin x smpt nk nyala semua...apa2 pun thanks to all my fren yg buat surprise tu..really appreciate it...LOVE you all...thanks to gift also...i likeeee it...
P/S : After this blog about Youth'10 k...waittt

4 comments:

Skyways said...

ada kak zai ajak wat suprise utk aida aritu...tp akak xdpt join...dh lama rasanya tak jumpa korang sumer....rindu seh...

Aida Arisya said...

NVM kak yana..it's ok..biasa laa biz women kn..mesti busy..nti free kita lepakss ramai2 k

Hazniza Zin said...

huwa .. aida masuk cpt sgt .. tgh kalut2 pasang lilin.aduh .. panas2 ..huwawawa... lupa nk soh kak leo jalan pelan2..hehehe

Aida Arisya said...

mala la aida tau korang ada..kak leo ckp nk bli donut..tu yg masuk..alih2 dia x tgk donut lg dah g mnuju ke tmpt duduk..aida lak yg tgk donut..pusing2 alih2 ramai lak yg ada..tgh myalakn lilit lak tu..btw thnks iejat 4 cmng..& thnks 4 the gift..dah letak ats almari kat rung tamu ni :)

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks