Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Terima Kasih Dari Hati~

on Sunday, May 27, 2012

Sedar tak sedar dah akhir bulan May..dah bersawang dah blog ni..lamanya tak update..banyak factor yang menyebabkan hilang sedikit kerajinan tuk update blog sekarang ni…busy dengan macam-macam perkara..macam-macam aktiviti & macam-macam kerenah/ragam manusia yang sometimes boleh buat kite pening kepala memikirkannya…

Terima kasih kerana ada yang sudi membaca & tunggu kitew update story..takde apa sangat pun blog ni..just everything about my life….”Boringgg” bak kata mama…mana-mana entry yang pending tu insyaallah jika ada kerajinan kitew share balik okey…kiranya dah basi laa citenya nanti..hahaha..

Ok back to the topic…actually kitew nak ambil kesempatan ni nak ucapkan jutaan & ribuan terima kasih kepada semua famly, sahabat,teman-teman,rakan-rakan FB,Twitter & semualah yang telah wish my besday baru-baru ini samaada melalui Call,SMS,FB,Twitter,BBM,Whatssap & segala macam cara yg ada…sekarang kan semua canggih-canggih..semua di hujung jari..nak tanak jer kan..

Terima kasih kerana kalian masih mengingati tarikh istimewa kitew…at least kitew tau kitew siapa d hati kalian...terharu kerana masih ada yang ingat & sudi wish…yang tak wish tu apa boleh buatkan..maybe kitew ni bukan siapa-siapa di hati mereka..ahakss..tacing lak :P tapi rasanya cam ramai jer yang belum wish ni..walaupun dah 3 ari berlalu…erkkk oklah kitew tanak paksa..kalau boleh biar laa diaorg ikhlas mengucapkannya..sebab semuanya itu doa buat diriku...yang belum wish tu maybe kitew ni bukan sahabat yang baik tuk mereka...it's ok kitew terima seadanyaa...ehh emo lagik..maklum laa faktor usia..hehehe

Oklah thanks semua...sehingga ke hari ini kitew masih dalam mood besday ni...haa sape-sape belum wish silakan...tanak wish nak kasih hadiah pun okey..lagi kitewww suke...hahahha..ok nanti kitew story moment-moment indah sepanjang besday tahun ni...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks