Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Another Surprise Birthday For Me~

on Thursday, May 31, 2012

Hari Selasa..as usual kitaorang main badminton kul9pm-11pm at Kompleks Sukan Bukit Kiara…So after kerja ke Sri Pentas dulu lepak wif iela,dilla & em….tunggu iela selasaikan dia punya kerja…kul9pm dah settle terus gerak ke Bukit Kiara…sebelum gerak kat basement iela hulurkan bungkusan..”nah hadiah besday untuk you” hee tq my twin…dengan excitednya terus bukak time tu jugak…sekali…wahhh jam…ermmm kitew sukeee..ehemm cam tau tau jer I suke jam..
Kali ni jaja & kak mie pun join…hee..meriah makin ramai lak..sampai terpaksa booking satu lagi court..sebab awal-awal book 2 court jer…main pulun betul-betul kali ni…banyak sangat makan masa celebrate besday..so ni laa masanya untuk membakar lemak..hewhewhew…
After main macam biasa laa..port lepak kat luar tepi tangga..borak-borak sambil bergossip..hahaha tak habis-habis gossip..punya laa duk borak-borak sekali dari belakang ada orang nyanyi lagu besday..erkkk…Iela ni tak habis-habis lagi ngan surprise nya…patut takde rupanya dia g amik cupcake kat kereta..uwaaa terharu lagik…ingatkan dah lepas dah habis dah surprisenya…rupanya ada lagik…fuhhh nasib baik laa diaorang ni tak buat bukan-bukan..dah cuak dah tgk muka jahat Azuan & Dedeq hahaha…
Thanks Em, Dilla, Niena, Syamim, Jajasofean, Nabila, Kak mie,jaja, Eone, Dedeq,Azuan, Adi, & semua kawan-kawan badmintonku…korang memang best..seronok dapat kawan cam korang…sebab korang laa kitew makin aktif bersukan…thanks sudi terima kitew dalam group korang…
Special thanks to my dear twin iela sebab susah susah buat semua ni..thanks tuk cupcake yg cute & gift yg special…thanksssss so much…You are the number one best buddy I have ever had…luv u my besty..

This song just for you

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks