Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Kenangan Terindah : Hotfm Big Jem @ Danga Bay, Johor Bharu

on Tuesday, March 10, 2009

Dah masuk bulan March...mulakn aktiviti yg happening & best giler di awal bulan March ni...Ingt x sblm ni ada cite pasal telematch Am Crew & Jawa Rangers...haaa ni laa hasilnya...atas usaha gigih kitaorg bertanding tuk telematch tu..akhirnya kitaorg semua dapat g Big Jem 2009 @ Danga Bay, Johor Bharu...semuanya disponser....TQ HOTFM atas trip & penginapan yg best giler tu....kitaorg mmg puas hati laa...walaupun pd mulanya agak terkilan skit gara2 perjalanan kami terpaksa dilambtkn oleh beberapa masalah yg x dijangkakn...TQ jugak buat Adik Qistina & Adik Akhmal yg mengawal & mengatur perjalanan kami dr Sri Pentas ke JB & dari JB ke Sri Pentas....layanan & khidmat anda amat kami hargai..korang mmg best....buat teman2 seperjalanan yg sentiasa menghappeningkn keadaan dlm bus dr awal hgga akhr..korang mmg sporting...hopefully lps ni kita bisa ketemu lagik yach...kangen banget sehh sama kalian semua...rasanya ni satu perjalanan yg cukup indah yg akn kujadikn kenangan yg terindah dalam hidupku...klu nk cite mmg bnyk nk dicerita & dikongsi bersama tuk tatapan semua..smpi x tau nk tulis apa..so kita layan kn gambr2 ni ekk




Seawal jam 7am (1 March 2009)..kitaorg gerak menujuk ke tempat berkumpul..Sri Pentas Damansara Utama..Parking dah disediakn kat sana..so x de laa pening pala nk cari park...selmt pun slmt..ada kawalan...kesian PAK TAM tggl sana..xpe laa..ramai kwn2 temankn dia kat situ..hehehehe..Lama jugak duk lepak smtara tggu kawan2 yg lain..lmbt gak laa gerak..dlm hati dah x sabar nk smpi JB..ye laa nk gak mlayan aktiviti lain....tp xpe laa janji smlt smpi ke destinasi...8.30 kitaorg baru gerak...huhh slmt tggl KL...pjalanan yg pnjng..tp blh lak x tdo sepnjng pjalanan..terlelap pun x...bab kata Qis..bus kita je yg happening & bising..bus 1 lg tuk bus org yg nk tdo..hahahha...

Wif My Love Sis aka adik ipar..kihkihkih... Adik Qistina




Berposing sebelum g tapak Big Jem



Antara artis2 yg sempat dicekup tuk bergambar sebelum pergi ke tapak Big Jem



Thanks kak fara coz sudi menjenguk kitaorg kat booth




Ari last @ Hotel Grand Paragon (02/03/2009) ~ setelah Breakfast





Korang semua mmg bst...luv u all




Antara Orang2 yg bertanggungjawab memastikan perjalanan kami dr sri pentas ke JB & JB ke sri pentas..thanks a lot....




0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks