Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Minggu Ketiga Feb : Telematch Am Krew VS Jawa Ranger

on Wednesday, March 4, 2009

Sekarang ni cite lak apa yg berlaku minggu ke3 bulan Feb...


21/02/2009 – Sabtu

Bangun awal2 pagi…huhh 1st time bangun lbh awal dr budak2 rmh yg lain..hahaha…5.30am dah bangun…mandi2 & bersiap…kul6lbh amk Kak Zue..then trus g Klang amk Kak Huda…huhhh terlmbt gak sampi…Kak Eza & Wani dah tggu kat Bangsar nk follow….lps tu trus gerak ke tempat yg dituju…Taman Tasik Titiwangsa….sampai2 org dah ramai….trus g register & salin uniform…hehehe….kitaorg lmnbt smpi..mana taknya..bnyk jln yg ditutup...smpi kn blh sesat gara2 nk cari jln ke sana....

Sebenarnya x rancang pun nk masuk telematch ni…sbb dah planning nk g sendiri & balik ari…hantar gak peraduan tu just suka2…slogan pun main2..hahhahaha..klu baca mesti lawak….tp dah dapat peluang…apa salahnya try & error…mana tau kot2 ada rezeki menang..blh g free…kihkihkih

Alhamdulillah…menang jugak..kata org”kemenangan di pihak yg benar”..hikhikhik…last skali Sealan buat kejutan…wah Jawa Rangers pun turut skali g JB..yahoooooooo….. berbaloi penat lelah kami bersukan..huhuhu..

Bergambar sebelum game~bakal-bakal juara..hahhaha




Baju kami yg telah diconteng oleh kak fara... ;(


wif Kish & Yeng Zoomerzs


Tengah dengar taklimat dr kepten2 kami.. FBI & FAFAU


Geng AmCrew VS JawaRengers


Kapten Jawa Rengers Wak AG & Wak Kieran


Kapten kami..AM Crew...FBI & FARA


Yeay penyokong kuat AmCrew..di persembahkn...UPIN & IPIN..hikhikhik


Game Pertama




Game Ke2




Game ke 3,4 & 5 xde gambar lak..hikhikhik

Yeayy akhrnya kami semua ke JB....AMCrew & JawaRangers



Lepas Game kitaorg g lunch lak..thanks uncle fadhil blnja kitaorg mkn...




~yahooo akhrnya bjaya gak update blog bulan feb..hikhikhik..nanti nk langsaikn hutang tag lak & blog bulan march..hikhikhik~

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks