Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Ramadhan Kian Hampir Ke Penghujungnya~

on Thursday, September 17, 2009

Assalamualaikum semua...

Huhh rasanya dah lama menyepi...dah lama tak update blog...bukan malas..cuma x berkesempatan je...kadang2 dah taip pun...tp tak jugak posting...sebabnya bila pikir2 balik..tak perlu laa ceritakan semuanya...nanti ada yang jemu lak membaca...tp kan sapa suh baca...saya punya blog kn...suka hati saya laa..hahahha...banyak sebenarnya nk cerita pasal bulan Ramadhan tahun ni..tp tu laa..bila banyak sangat cerita2 yang tertangguh jd tak tau mana dulu nak cerita...pasal buka puasa office...buka puasa ngan kawan2...buka puasa ngan Abg Faizal & Famly...buka puasa ngan famly angkat..& satu lagi yang paling tak dijangka buka puasa ngan ****(klu peminat dia tahu ni mesti makan ati laa jawabnya..hikhikhik)...tp keseluruhannya Ramadhan kali ini membawa seribu satu macam kenangan dalam diriku...yang paling best 2 minggu lps dapat "Sesuatu" yg memang saya idamkan dari dulu...thanks a lot pd someone yang kasi benda tu ekk...i likee it...

Ari ni hari terakhir bekerja sebelum start cuti panjang nak balik beraya...tahun ni macam cepat je RAMADHAN berlalu...rasa cam diri ini kerdil sangat...RAMADHAN kali ini gagal dimanfaatkan sepenuhnya - sedih sekali - moga dapat kutemu Ramadhan akan datang nanti...kita tidak tahu..adakah ini Ramadhan terakhir buat kita semua...diharapkan kita semua masih dipanjangkan usia untuk bertemu Ramadhan seterusnya...masih banyak bekalan yang perlu ku sediakan untuk kubawa ke perjalanan hidup yang lebih hakiki...

Malam ni dah nak gerak balik kg...jd doakan perjalanan saya selamat pergi dan pulang ye....Buat semua teman-teman semua...Sepuluh jari disusun rapi memohon maaf ikhlas di hati andainya selama ini aida TERkasar bahasa, TERsilap bicara, TERmarah yang tak kena, TERtanya tak tentu hala, TERsasul yang tak sengaja, TERpukul kat mana-mana, TERpekik di telinga, TERhantuk dikepa...la, TERpinjam harta benda, TERmoody tak semena-mena, TERumpat bila-bila dan TERmacam-macam lagi yang kena mengena..Semoga lebaran kali ini membawa seribu keberkatan buat kita semua...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks