Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I Was Here at Fafau 30th Birthday Bash~

on Tuesday, February 9, 2010

I was here!!!


06.02.2010...the best moment & momentous..hahaha..tarikh keramat betul laa...patut laa 2-3 day before rasa berdebar...panik & nervous semacam...ingtkn sbb alahai fafau nk kuar...rupa2nya disebabkn 1 day before alahai fafau punya peristiwa...hahaha...

06.02.2010..bertempat di Serambi Pak Engku Wisma PKPS Shah Alam...Insan bernama Fara Fauzana Fadzil telah mengadakan 30th Birthday Bash...ramai dak2 fun corner yg datang..memang meriah...dah tua dah kakakku sorg ni...bila mau kawin arr..hahahha..Thanks a lots kak fara & all Fafau Team..u all mmg best...

Birthday Girl : Happy Besday Kak Fara :

Acara berlangsung dgn sempurna...walaupun rasanya ramai fan FB ckp nk dtg tp tak datang2..rasa upset skit ngan diorg..beria2 kat FB ckp nk dtg..siann kak fara...apa2 pun majlis tetap berjalan lancar dengan tetamu2 yg hadir...yg x dtg mmg rugi...padan muka korang..suka cakap2 kosong sangat....

Antara Fun Corner Yg Hadir

Nak story skit kat sini..detik yg mmg x blh nk lupakan dlm sejarah hidupku...hampehh je kak fara...habis 1 dewan dah tahu rahsiaku :P tp bukan rahsia apa sebenarnya..sblm ni mmg selalu duk usik kak fara suh kim salam kat Mr FM ni..xde niat apa2 pun..feel pun xde..just joking...suka tgk air muka dia bila suh kim salam kat Mr FM ni..hahhaha...begini storynya..blh pulak bila Mama Mr FM ni masuk dewan dia bawa kat mejaku...siap perkenalkn bakal menantu & mak mertua...hampehh..mmg dah x blh nk fokus dah time tu apa yg dia duk bebel & reka2 cerita..malu giler..rasa cam nk nyorok bawah meja....lps pd peristiwa tu hbs jd bahan dak2 fun corner & fafaunya team...erkkkk malu siottt....apa2 pun trima kasih laa kak fara coz kenalkn mak mertua ku...kahkahkah...(xde maknanyaa :P)



ok layan je laa gambar2 kat bawah ni k...






0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks