Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Welcome To Youth'10~

on Tuesday, June 1, 2010


Yeahhh..seperti yang dijanjikan..event last week...now i want talk about youth'10...on 28th May 2010 to 30th May 2010 at PWTC..

28th May 2010 (Jumaat)
Pergi dalam pukul12 tghri...ari ni ramai dak2 fun corner datang coz Kak Fara ada buat talk kul5..so sblm tu kitaorg jalan2 dulu intai2 lokasi & gerai2 yg patut.....shila pun ada..mula2 ckp kul2..alih2 kul4 jugak laa kot bru dia dtg...yg paling best shila dedicate lagu "To Belong With Me" & wish besday for me..ahakss terharuu sat..thankies babeh...lps layan show shila layan talk FF(thanks jugak kak fara wish my besday)...lps tu kelam kabut g jmp shila lps tu rushing ke Kg baru lepak2 wif fafau...time tu jugak laa terserempak org tu org ni...ahahaha..lawak bila pikir balik...jmp yeng laa kish laa lenny laa ariff laa...smpt lagi diorg wish belated besday...btw thanks 4 the wish... thanks kak fara & famly blnja nasi lemak kat kg baru..lama jugak laa kitaorg lepak2 & sembang2..mcm2 cerita kuar..tp yg tak tahamnya blh lak tiba2 saya kna bahan..giler laa si Zaei ni..ada lak pnggilku dia majuk....nalu den..dpn fafau lak tu..hampehh..along lak leh caya ngan gossip diorg ni... :P"


29th May 2010 (Sabtu)
Pagi kerja cam biasa laa..half day..lps kerja g travel jln baru..hahaha..ke kepong..tu namanya xde kerja..lps tu g singgah PWTC jap..huh nasib baik smpt jmp Kak Anne..tu pun kat bawah..dia dah nk balik..kihkihkih..alang2 da datang masuk je laa..layan youth'10 jap..dah ckp kat hafiz nk dtg tgk showdown..tp tgk dr jauh je..jmp dia x say hai pun..kihkihkih..lps tu trus cabutt..x smpt hbs pun showdown...jln sorang2 ni bosan lak aiii....balik rmh layan tweet lg bagus..kihkihkih

30th May 2010(Ahad)
Wah pagi2 ari da bangun di ari minggu...tu pun terlmbt skit..kul8am dah kuar rmh..g Setia Alam..majlis cukur jambul Rayyan...kul12 lbh lps mkn2 trus ke PWTC dr Setia Alam..tu pun dah lambat sebenarnya...Coz janji ngan Sis Nadia Flyfm nk jmp dia kat Youth'10 thgri tu...lagi kelam kabut bila Aten bgtau Sis Nadia dah smpi...alamkk sempat x ni....bawa kete cam apa enth xtau laa...akhirnya smpi gak PWTC ngan selamatnya...kelam kabut masuk dalam coz takut Sis Nadia dah balik...last2 terserempak ngan dia & 2 org dak troopers jln2 tgk booth...trus panggil...Sis Nadia said "hye dr td I cari U kat booth...i tot u x dtg???"hahaha..lps tu ckp "sorry sis i'm late...ada majlis td..nsb baik smpt jmp u kn??lps tu dia ajak pi booth fly..yeahh dpt notebook flyfm...thanks sis...patutnya dia punya part dah hbs..disebabkan dia dah xtau nk kemana dia pun layan je laa main2 kuiz & game kat booth tu...lama jugak duk sembang ngan dia kat booth...lps dia balik tu baru laa kami merayap ke booth lain..lps tu dtg balik booth media prima radio...kali ni dapat wish besday & hadiah dr jow lak..ahakss...tq jow...smtra tggu hunny madu x smpi2 layan laa DJ lain yg dtg..abg faizal & famly pun ada...tnya Sis Nadia dia ckp Hunny dtg kul5..tggu punya tggu x dtg..lps tu Allisson ckp kul7 lak..tggu2 kat booth x dtg...lepak kat pntu masuk je laa..mana tau klu dia masuk kot tu...smpi kul7lbh x muncul2...Aten ckp kawan dia bgtau Hunny lalu kot pntu bawah...dah ada sane..mak aiii penat tggu kat atas..lps tu turun ballik..berlari2 ngan Aten...smpi tmpt concert tu org x ramai lg coz awl lf..Hunny pun x nmpk..mybe kat blkng kot..frust jap..nk intai kat pntu blkng tu ada yg jaga..so duk lepak jap situ...tba2perut meragam..baru bangun nk g toilet tba2 nmpk Hunny bru jln menuju stage ngan Alisson...laa ingtkn dah kat dlm..nsb baik x g toilet lg..klu x melepas...nmpk je trus panggil Hunny..tak sempt nk ckp apa lg Hunny dah ckp "Hye Miss Aida..Thanks 4 coming, dtg jugak u ye...BTW appy belated besday ya??"wahh terharuu lagi..Hunny ingt my besday..thanks babeh...ckp kat dia "akhirnya jmp gak..penat tau I tunggu U dr ptg td..ingtkn dah x jmp.."hahahha..terharu dia...dia suh tggu till the end of show..but i tell her can't stay...cian lak dia...wat muka sedih...NVM babeh..next time hope to see u again...

Balik dr PWTC lps g antr Kak Huda ke Klang lps tu rushing balik KL layan Showcase Adrenalin Faizal Tahir jap (x plan pun nk g sini..hahaha..ni btl2 last minit...mlm tu jgk org ajak g..kihkihkih)btw thnks 4 the ticket ya...


0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks