Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Coret-Coret Anugerah Juara Lagu 26~

on Friday, February 3, 2012

Hamalakkk terbangun lambat..giler laa..tak pernah-pernah bangun lambat camni…matahari dah terik d kepala baru nak bangun…apa laa anak dara sorang ni…Ni pun terjaga gara-gara dapat SMS dari Alyah…dia mintak maaf coz balik terus semalam & tak sempat jumpa..habis jer semalam terus g hospital..hadoyaii makcik ni..kiteww tau laa keadaan awak..jangan nak mintak maaf sangatlah…Dia kata thanks doa kan dia..awak jagan risau..kiteww dah ok..kitew akan buat yang terbaik malam ni…untuk #KisahHati kiteewww…

Petang after Asar terus ker Stadium Putra Bukit Jalil tuk menyaksikan Siaran Langsung Anugerah Juara Lagu 26…Thanks a lot my twin teman bawa I layan AJL walaupun u tak kerja hehehe…u are my besty ever… kalau tak confirm I tengok kat rumah jer…Around 6pm gak laa baru kuar rumah g Bukit Jalil..Nasib baik tak jem..Sementara tunggu my twin round-round dulu kacau orang hahaha..jumpa anak Fauzi Nawawi, borak-borak jap…adehh dia ni jumpa jer cari Syada…chatting jer cari Syada…tapi bila dua2 jumpa asyik gaduh jer….hahhaha
Wif Tasha Shila
Mia Sara Nasuha
Wif Suraya Hotfm
Penyampai Hotfm
AmCrew
Lepas maghrib naik balik ker stadium..Layan blue carpet sambil usha-usha yang dikenali sementara tunggu cik iela…lepas tu lepak ngan kak sue..adoyaii penat gaduh ngan dia…mesti dia menang punya..ada jer ayat dia…hahahha…jumpa gak laa beberapa orang yang dikenali & teringin nak jumpa termasuk “MAMA” yuhuuu dia siap cakap lagi “ehhh cik aida..sama baju kitew arini..merah” ahaksss I likeeee…”ehh kan kitew sama-sama nak support “KISAH HATI” mesti laa pakai merah…” hahaha…borak-borak jap & amik gambo dulu..
Dalam banyak2 ni "ARAS TIGA" menjadi pilihan hati
Bila my twin sampai teruuusss masuk dalam..duk “Aras Tiga” betul-betul sebelah kiri stage..gilerrrlaa..port paling baik..jelas & terang kalau duk menjeri dari situ…tq teman2 tv3 yang carikan port..heee…
Overall sangat berpuas hati dengan persembahan finalis..semuanya all out…Dari awalku aim persembahan KisahHati, BeribuSesalan & Awan Nano untuk mendapat award malam ni…finally apa yang ku teka betul…congrattt semua..especially to my “Barbie Doll” & my notty sister…u deserved it..I’m proud for both of you..
After habis..ku ker post party…masuk bukan nak makan..nak cari orang..puas ku cari AdikNotty & Barbie Doll..tak jumpa..sampai artis-artis lain kat depan mata semuaku tak hirau…peliknyaa kat post party ramai pelakon..Ada Fizz fairuz, Liyana Jasmay, Mia Sara, Dynaz, Daphne, Fouziah Gous, Ainul Aishah, Nora Danish, Safinaz, Fathia, Erry Putra, Spider, Lisdawati,Tasha Shila dan ramai lagi laa..dah lupa nama pun ada..hahaha…Tak jumpa yang dicari kat Post Party turun ker tempat PC…alih-alih ada suara memanggil “aidaaa!!!” ku sangkakan siapa..aunty rupanya..Adik Notty meluru kearahku “Kakakkkk” teruss dia datang peluk..hahaha cam xnak lepas..tau arr rinduu..kihkihkih..borak-borak ngan diaorang jap…siap kena marah sebab lama tak datang rumah diaorang..
Cari kelibat Alyah kat PC takde..aunty kata dah balik kott..hampa jap..SMS dia..rupanya-rupanya dia dah naik atas..Nasib baik sempat jumpa…yeayy tq awak..u are my Barbie Doll tonite…comel gilerr awak..Awakkk kiteww nak nangis bila awak naik pentas semalam..walaupun sangkaan kitew lebih dari apa yg awak dapat..tapi kitew syukur sangat coz awak memang dah berjaya memukau seluruh stadium ngan persembahan awak..bila kiteww dengar sorakan peminat yang bertalu-talu..kitew yakin awak dah menang di hati kami…Ini merupakan tilik permulaan yang bagus untuk awak terus berjaya..kiteww tahu sepanjang 12 tahun awak bergelar penyanyi ni awak dah lalui macam-macam..alhamdulillah sekarang bintang awak makin menyerlah….moga terus success awak..kiteww doakan yang terbaik buat awak…AND last but not least…single terbaru awak berjudul “PESANANMU” yang baru nak kuar ni sesuai dengan keadaan awak sekarang..love u my barbie doll…kiteww nak Music Box Kisah Hati tu boleh..buat teman kitew tido..hehehe
Wif Ainul Aishah
Wif Kak Pooja
INFO
  • Juara Lagu 26 – Awan Nano (Hafiz)
  • Tempat Kedua – Beribu Sesalan (3 Suara-Jac, Shila & Ning)
  • Tempat Ketiga – Karma (Faizal Tahir)
  • Vokal Terbaik – Awan Nano (Hafiz)
  • Persembahan Terbaik – Kisah Hati (Alyah)
My Barbie Doll
My Luv Sista

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks