Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Anugerah Terindah~

on Friday, February 17, 2012

CUTI 4 hari d KL jer…disebabkan baru balik Terengganu 2 minggu lepas..so decide tak balik tuk cut ini…sekali My Barbie Doll ker Terengganu lak..ada kerja d sana..uwaaa sedeyyy..dah laa dia siap cakap “kalau awak ada sini kan boleh gak bawak kitew jalan-jalan”..uhuksss sadisss..next time kita promise bawak awak jalan-jalan kat kampong kiteww k…dah 2 orang dah ni tuntut janji suh ku bawa balik kampong..tungguuu..saatnya akan tiba jua…cewahhh

After 4 day holiday…ari RABU back to work..cam biasa laa..dah cuti panjang lemauu lak nak g kerja…nak cargaskan diri..hari KHAMIS kitaorang plan main BADMINTON wif my girl’s frenz…After kerja terus ker TV3 meet my girl..after that kita orang menuju ker Tropicana Sport Badminton Academy at Sungai Buloh…Book court 2jam..duk main-main..after 1 hour prappppbergelapdalam court tu..melilau cari orang dalam gelap…giler laa..tengah-tengah main boleh blackout…lepas duduk laa dalam gelap sambil tunggu lampu menyala..macam-macam buat dalam gelap tu..siap menjeritt mogokkk pulangkan duit kami..hahaha..layan lak orang-orang yang duk buat lawak…sakit perut duk gelakk jer kerjanyaa…tunggu punya tunggu tak menyala jugak…so kami pun pulang..glepak mamak jerlaa

Hari JUMAAT as usual..after kerja main Futsal ngan my girlfrenz…disebabkan kerja dah tak banyak kat office boleh balik awal…balik awal g melepak kat Sri Pentas..After maghrib kitaorang kuar g dinner at One Utama sementara tunggu Futsal start..dah dekat sebulan duk main futsal..wah dah ada peningkatan semuanya…well done..diriku pun dah tak takut-takut nak tendang bola…rasa makin bersemangat pulak sekarang..cewahh…thanks buat semua teman-teman yang superb…love you all
Hari SABTU…cutiiiii..yeayyy arini awal-awal dah plan tak nak kemana-mana selagi tak habis cerita “KUCH KUCH HOTA HAI” dari pagi setia menanti kul 2pm tuk layan cerita ni…walaupun dah berpuluh-puluh kali dah layan movie ni..tetap setia nak tengok cam orang yang tak pernah tengok..hahaha..gigihkann?? Bila duk layan pulak..as usual laa..kalau tak nangis tak sah..bukan Aida Arisya namanya hahaha..banyak part gaklaa buat ku menangis dalam cerita ni…love this movie…dari dulu sampai sekarang…kul5pm dah habis feelling2 layan hindustant terus bersiap ker RASTA, TTDI…meet Dilla, Iela & Em ada bazar kat sana..Dilla punya kawan bukak booth..sajer g support kawan-kawan..hee…Lepas tu tiba-tiba “My Barbie Doll” call ajak lepak kat Ikea..so apa lagik..lepas lepak ngan my girlfrenz g lepak ngan kesayanganlak..Thanks awak..belanja kiteww dinner kat tempat pebret awak…siap kena paksa makan makanan berat..alih-alihku order sandwish roll jer..diet sangatkan..muahahahaha….diet tak diet gaklaa..sekali kena makan Spagethi dia..hahaha..order macam-macam lagik..sekali ku pulak yang kena tolong habiskan…mana tak kenyangnya..lepas order Mushroom dia order Spagethi lepastu Chocolat Moist Aiskrim lagik..aiyooo dasyatt laa awak ni..tapi kitew jugak yang tolong habiskan..walaupun tak habis jugakk..hahahha..thanks My Pretty Barbie Doll for the moment..thanks luangkan masa beharga awak tuk kitew..really2 appreciate that..love u more
Hari AHAD…pagi-pagi dah kuar rumah..badminton time wif my luv Mama “Fafau” & my frenz…aiyooo mama ku ni buat surprise lak katanya tak sihat..so kitaorang pun takdelaa meletakkan harapan tuk dia datang..kesihatan dia lebih penting dari segalanya..sekali tengah khusyuk bermain ada orang sedang memerhati…aiyooo MAMA..dengan muka yang tak sihatnya…ermmm kelu lidah tak terkata..terharu pun ya..sedih pun ada tengok muka dia camtu…siap kena bebel lagi asal x rehat kat rumah jer…kenapa datang…katanya nak mengeluarkan peluh..ermm appy & terharu dlm masa yang sama..thanks mama.. dalam keadaan kesihatan yang tak berapa nak ok pun sudi datang luangkan masa dengan kitaorang..tu namanya “NAK SERIBU DAYA TAKNAK SERIBU DALIH” ahakss…main lebih semangat dari biasa hari ni dengan kehadiran “Kesayangan” di sisi..cewah…thank..thank..thankss..x tau nak cakap camne..thanks for EVERYTHING…masa yang amat berharga buat kami…seonok dapat mengeluarkan peluh..borak-borak..sharing cerita ramai-ramai..

P/S : Thanks semuaa hadir & menceriakan perjalanan hidupku...luv u all...

1 comments:

Hanih Borhan said...

Bukan main penuh aktiviti ye. Sakan! :D

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks