Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Bintang Di Langit~

on Sunday, June 24, 2012

Tanggal 21 June 2012 (Khamis) tepat pukul 12.44pm bersamaan 1 Syaaban 1433H lahir seorang puteri sulong untuk abangku & kakak..Merupakan anak buah pertama kitew & cucu pertama buat Ma & Baba kitew jugak…Alhamdulillah bayi seberat 2.8kg selamat dilahirkan secara caesar..

Nama belum di berikan lagi..so kitew panggil dia bintang di langit..sebabnya status BBM abang kitew asyik tulis “Bintang Di Langit” hahaha motifff??kitew pun tak tau..hahaha..semoga kehadirannya menyerikan kehidupan kami sekeluarga ibarat gemerlapan bintang di langit menyinari kegelapan malam…

Welcome to our famly princess..moga menjadi mujahidah solehah kebanggaan keluarga, agama & Negara…Mak Ngah coming & see u soon…dah banyak dah belikan barang-barang tuk baby ni..tak sabar nak bagi baby pakai…

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks