Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Kau Yang Terindah~

on Tuesday, November 6, 2012

NOVEMBER!!!!Ketika mula bertemu terasa bagai telah lama bersua..kau sambut hulur tanganku bertegur sapa penuh mesra…Awak ingat tak setahun yang lalu??hmmm sweet laa perkenalan kita…dari teguran biasa…duk bergurau  senda…makan-makan & jalan-jalan sama-sama…sampailaa suatu hari tu terima satu panggilan…tak pernah terlintas di fikiran kita,dapat panggilan telefon dari awak…bermula saat itu kita semakin rapat…semalam genap setahun usia perkenalan kitew..kitew received msg dari awak semalam…tapi kitew dah tertido..hehehe


Pejam celik dah setahun kita bersahabat…kitew tak pernah sangka untuk mengenali awak sejauh ini…terima kasih Ya  Allah untuk “ANUGERAH TERINDAH” ini…terima kasih kerana hadirkan seorang sahabat yang ikhlas menerima kita seadanya dalam perjalanan hidup ini..terima kasih untuk “someone”  jugak…yang mempertemukan kita…yang kenalkan kita kat awak…yang menggalakkan kita untuk menjadi sahabat  awak…betul apa yang dia pernah katakan pada kita…awak memang seorang sahabat yang baik…dia pesan suruh kita jadi kawan awak yang terbaik…Insyaallah..selagi hayat kitew ni ada…kitew dah janji akan jadi kawan yang baik..sebaik-baik  kawan untuk awak..itu janji kita pada dia…

Awak, "Kau Yang Terindah" di dalam hidupku..Kitew sayang awak sebab awak antara sahabat yang terbaik pernah kitew kenal sepanjang hidup ini..Kitew janji akan sentiasa menyokong awak,akan sentiasa membantu…Akan sentiasa menjadi bahu ketika awak perlukan seseorang…Kerana kitew sudah berjanji untuk mrnjadi sebaik-baik kawan kepada kawannya…Awak, terima kasih untuk persahabatan ini…Terima kasih untuk kenangan itu….Semoga ukhuwah di antara kita terjalin selama-lamanya.InsyaAllah

Ya ALLAH peliharalah dia…jauhkan dia dari mala petaka…Semoga ALLAH sentiasa bersamamu, semoga Rahmat ALLAH  bersamamu…sebagai kawan kitew hanya mampu berdoa..yang baik-baik saja untuk awak…I love you forever ever after...*you know who you are*

 

2 comments:

Wak Gelas™ said...

sungguh sweet jugakk.. ehhEee

hilmi zakaria said...

Nice post....
mind visit me too :

http://chessmaster1993.blogspot.com/

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks