Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Azam 2009

on Monday, January 12, 2009

Huhhh lama x update blog…ari tu beria nk buat blog…tp malas nk update lak..camne tu??hehehhe...sbnrnya yg ni dah lama taip..Cuma x smpt nk upload je...ni pun dah edit skit sbb ada yg dah tercapai..hehehehe

Antara list2 azam terawal 2009 yg perlu dicapai ;

1. (Done)Beli MP3 – mula2 nk bli satu je..last2 result PMR dah kuar kna bli 2 lak..1 tuk diri sendiri & 1lg tuk adk yg baru lps PMR…ari tu dah jnji dapat result cemerlang dapat MP3…huhhh nasib baik tahun ni sorg je yg ada exam besar….klu x pokai kakak dia..hahahha…ingtkn nk bli tu adk je dulu…kakaknya xpe..akhir tahun ke baru bli..huhuhu ….tp azam ni dah tercapai 2mggu lps…hahaha….dah g bli pun tuk adk…tuk diri sendiri pun dapat..hikhikhik…tq2…buat susah2 je....

2. Further study – Insyaallah klu xde aral tahun ni ingt nk further study..famly pun dah bising tnya bila nk further study lagik…

3. Beli laptop – ni insyaallah klu cukup budget bru blh beli…tp klu jadik further study nak tak nak kna bli jgk la…bila dah further study dah jadi satu keperluan tuk sorg student….nk bli vaio rasanya x cukup budget….bestnya klu ada org kasi laptop vaio(hahhaha…berangan je laa…sapa enth nk kasi..kihkihkih..)…nmpknya bli laptop biasa je laa…klu dpt yg cam kak fara tu best gak..kecik je..senang nk bawa kemana2…

4. Diet lagik – huhhhh azam tahun lps dah tercapai tuk kurus….alhamdulillah….tp mmg ramai terkejut tgk perubahan diriku skrg,samaada rakan2 skrg,rakan2 dulu yg time study,sanak saudara & lect masa study dulu….smpikn baru ni jmp mak matun masa kenduri matun terkejut tgk….ingtkn dia dah x knl..maklum laa dah bertahun2 x jmp…last jmp masa g penang semesta 4 dulu…uitss nmpknya berhasil jgk azam tahun lps…tp tahun n ink turunkn skit lagik berat badan…hahhahah…(ni mesti ada yg kna sound ni)…hahhahaha…

5. PSP – ni dr tahun lps lagik ni….smpi skrg x dapat2…ada org janji nk kasi…tp smpi skrg x dapat lagik..uhuksss….nk jugak nk jugak..hikhikhik

6. Perubahan – rasa cam ada sesuatu dlm diriku yg perlu ada perubahan...tettttt....biarlah rahsia....insyaallah i’m try my best...betul laa kn semua org nkkn perubahan yg baik dlm hidup mereka..begitu jugak saya sama ada dr segi kerjaya,kehidupan,psahabatan dll….Ku doakn moga tahun ni lebih baik dr sebelum2nya…

7. Persahabatan – ku berdoa pda Yang Maha Esa smoga memperkukuhkn ikatan ukwah antara ku & sahabat2 ku…semoga persahabatan kami berkekalan…dijauh kn dr insan2 yg penuh kepura-puraan…mean depan ckp lain blkng ckp lain…senang cite …terima diriku seadanya..baik or buruk…. biarlah ikhlas menyayangi diriku & mencintai kekuranganku…apa2pun terima kasih buat semua teman2 yg ada dlm hidupku sepanjng pjalanan ku di muka bumi ini yg penuh berliku..terima kasih buat teman2 yg sentiasa di sisi tiap2 masa & ketika…

8. ….tettt….

9. ..tettt…

10. …tetttt….(hehehehe...bnyk lagik..nanti laa sambung..hahahaha)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks