Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Pelikkkk..tp lawak...

on Wednesday, April 8, 2009

huhhh lawak jek ari ni....sebenarnya dah lama org tnya nape aida punya blog ni x leh comment..tp x amk port...malas nk baiki seeting...td tgh boring2 tnya laa erma...duk check satu2 setting...tukar yg tu tukar yg ni...alih2 x jd jugak...ingt malas dah nk baiki...tp cuba skali lg..adjust sndiri apa yg patut..akhirnyaaa...taraaaaaa...dah berjaya...well done..kahkahkah..buat lawak je pagi2 ari ni...punya laa bnyk posting blog..tp seeting x betul2 lagik....adoyaiiii..tu laa kn...sapa suh malas2 lagik...tgk je laa background blog ni...semuanya gara2 malas & x pndai nk buat..hahaha...ingt nk tukar background..tp tu laa..penyakit M tu ada....pluss lak leceh...nk kna edit itu ini...adoyaii sapa dia rajin...tlng buatkn...hahahhaa..ada insan yg baik hati nk buatkn...tp dia tgh busy skrg..x smpt nk buat lg...dah laa dia bkn kat msia...camne nk suh ajar ni...dia ajr true YM jek..tp x pndai2 gak..hahahha..klu cikgu dpn mata bru laa cepat faham...ye x ank2 murid...hikhikhik...
ok laa sekian laporan tuk ari ni...moga berjmp lagi di lain siaran...hikhikhik

Salam Seribu Kemanisan Dariku...

3 comments:

Skyways said...

adui aiii...hihihih

Ermalina said...

haaa br bole komen...

perghhh siap ada signature... gud job! hehe

Aida Arisya said...

hikhikhik..tu laa kn..bru leh comment..kihkihkih....

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks