Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~4th Flyniverssary~

on Friday, November 20, 2009

~Sabtu (14hb November 2009)~





After kerja g bersihkan Pak Tam yg dah berminggu-minggu x basuh…maklum laa tiap kali nk basuh hujan je…so kebetulan tak hujan lagi g basuh dulu sementara tggu kputusan kwn2 yg nk g layan 4th Flyniverssary…tiba2 diaorg x jd layannn lak…so patah balik g OU sorang2..kat sana baru laa ada geng coz dengar2 cam ada gak yg nk layan…xpe laaa g dulu kat sana nanti ada laa teman..hikhikhik…sblm tu singgah sri pentas jap..jmp adik sblm dia g cross…katanya klu hbs cross awal nanti dia singgah OU…yeayy :) Lepas borak2 ngan my sis terus g OU..punya laa ramai org kat OU sampai parking pun xde…dah berapa kali tawaf keliling OU tu..last2 ada jugak…ahaksssss…smpi2 konsert blm start..wani ckp kul 5 bru start..DJ2 fly duk main quiz & jwp soklan dulu sblm start konsert…round2 x nmpk muka yg dikenali lg…jmp justin dak flyfm..kna sakat ngan dia je..enth apa2 justin ni…sibukk je…suka kacau org...hahahha…last2 jmp kak nida…borak2 ngan kak nida..lama x jmp..excited jap..lama gak laa sembang..hbs cerita kuar..pasal DJ hot, prgm hot, slot2 baru, rating & event hot …pasal anak2 dia skali duk sembang..hahahha…smtra tu msg syada, tnya dah smpi blm…syada ckp dah smpi kak shylla perform jap lg.…tgh duk sembang2 tiba2 ada org tegur…hahaha my cazen rupanya..rajin jugak dia ni g event2 camni..ari tu jmp kat sini jugak masa show Lenka…bila kak huda & kak eza smpi trus g amk port kat dpn stage nk amk video & gambar…lps tu bru jmp syada tepi stage ngan mama dia….tiba2 terexcited lak..jam kami serupa..hahahha…lepas shila perform kitaorg cabutt dr tgh2 stage yg penuh ngan manusia yg macam2 ragam tu..hahahha…g jmp shylla jap..mama dia suh tggu kat pntu OU…then bermula laa adegan bergambo ngan geng jam pink…hahahha..lps tu diorg ajak lepak2 jap…lgpun konsert dah break..sambung lps maghrib lak…so apa lgi..lepak arr..hikhikhik…adehh kna buli je ngan ank beranak nd lala ni..dr mamanya smpi laa si kecik syada…yg x blh blaa nya mana lak syafiq ni tau umurku..hampeh tul syafiq ni..bru je nk suh syada teka….duk sembang2 tba2 muncul cazenku skali lg…laa rupanya kawan dia tu kawan shylla…hahahaha…sebenarnya my cazen ni xtau pun saya ni baik ngan shylla & slalu g event2 camni..kahkahkah..mesti dlm pikiran dia penuh tanda tanya camne saya leh ada skali ni…huahuahua…tu dia xtau yg cazen dia ni lg giler klu follow event hotfm & fara fauzana…hahahhaha..tp buat2 xtau je dpn dia..hahahaa….buat cam biasa dah arr..kihkihkih…dh hbs lepak dlm kul7.30 lbh diaorg nk g shopping lak…adehh syada ni ada lak ajak g ikut dia g shopping..x nk arr akak nk layan konsert jap lg..hahahhaha…


Kul8 dah start konsert sebelah malam…lg ramai org dtg...sbb mlm bnyk group indi…dah laa hujan..tp xde laaa lebat sngt.….pejal & the geng pun ada...jumaat ptg td nmpk..malam hilang lak dia…amk port tepi booth VVIP...malas nk duk tgh2 stage tu..ramai org..dj2 hotfm & staff hot pun ramai yg dtg & lepak situ....tba2 ada insiden x hangat lak...duk lari2 nk jawab call last2 terjatuh lak..x pasal2 buat aksi stunk dpn org ramai...dgn pantasnya bangun tanpa toleh dpn blkng kiri kanan & sambil teruskn borak2 kot hp cam takde pape berlaku..hahahha..sakitnyaa tuhan saja yg tau…huhuhuhu…xtau laa apa reaksi diorg time tu..duk gelakkkn ke tergamam ke..kihkihkih…whuteverlaa…lps jawab call g balik layan konsert…hikhikhik..cerita kat dak2 ni kena gelakkan lak :P lps tu g kat khemah vip..nk intai makanan apa yg ada…ada tiket tp x guna pun???bagus x..hahahha..skali g wahhh blh tahan gak makanan dia..best2 lak tu..dr FRIDAY..maunya x best…menyesal lak x dtg dr awal..hahahha....bnyk menu yg dah hbs…tp yg ada pun best2 & bnyk lg..kihkihkih…tu laa td someone yg kasi tiket tu dah suh g mkn xnk makan…dah nk hbs konsert bru mkn…hahahha…anyway tq 4 the ticket…lps tu kak eza & kak huda dah nk balik…so tinggal laa ku seorg diri…malas nk balik lg…kihkihkih..lps g balik kat stage vvip tu tgk cam dah x jmp lak org2 yg diknali nk tumpng lepak…bru nk balik dapat call dr my sis..dia dah smpi…hahaha…x jd balik…layan konsert ngan my sis & the geng lak dalam hujan…duk lepak2 tba2 akma flyfm dtg…dia ckp..”aikss ada jugak…lama x nmpk!!!”..hahahaha knl lg rupanya..ingtkn dah tak ingat..huhuhu…bunkface perfrm last skali..layan bunckface jap…kul11 kitaorg gerak balik..hikhikhik…overall I’m enjoy this konsert…artis2 yg perform best2…esp shylla, yuna & FT yg mmg ku tunggu2…DJ2 fly pun best2…akhirnya dpt gak bergambo ngan nadia…nadia best…sporting…sronok bual2 ngan dia…tp ngan hunny madu x dapat bergambo lak…busy blkng stage agaknya..smpi sudah x jmp….best dapat lepak2 ngan shylla & famly…yg paling best of course laa sbb my sis pun dtg..hikhikhik…



0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks