Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Hotfm Sehati Serasi @ Mydin USJ~

on Friday, November 20, 2009

*Ahad (15hb November 2009)


Pagi-pagi msg kwn2 kot2 ada yg nk g layan Sehati Serasi kat Mydin USJ…nasib baik ada yg nk g layan…leh laa joint skali..hikhikhik..sblm tu g klang jap jmp ibu…ptg ibu dah nk balik kg…ada atuk & aunty2 skali..leh jmp diorg..ahaksss…my sis xde..dah kuar buat persiapan tuk event tu….duk sembng2 ngan ibu jap…lps solat trus gerak..ibu ajak mkn…tp x smpt laa pulak..diaorg dah tunggu…sorry ibu..next time k…dalam kul 2.30 lbh gak laa baru smpi Mydin USJ..kat bawah ada roadshow idola kecil..ahakss smpt gak laaa g tgk peserta2 kegemaranku…:P naik atas nmpk kak tini & abg faizal duk buat game tuk peserta sehati serasi…my sis x nmpk lak…duk lepak2 dulu smbil amk gmbo…tba2 my sis msg tnya kat mana…ckp kat dpn stage..rupanya dia kat bawah duk record cp…xtau lak kak lina & keyna pun dtg..intai2 x jmp..rupanya diorg g mkn…time kitaorg g mkn dia lak naik..smpi hbs x jmp..hahhaha..rindu kat keyna….kak lina pun ckp keyna asyk tnya pasal aida…skali x jmp jugak…hahahha..nk balik terserempak ngan kak tini kat bawah..nk amk gmbo kat ats tgk ramai sgt duk kerumun dia..last2 turun balik…nasb baik laa kak tini turun kot tu jugak…smpt amk gambo walaupun kak tini ckp..”aida ni dah 45 ribu kali amk gambo”..hahahhaa…ye ke x kak tini kira ni…apa2 pun tq kak tini..kak tini mmg besttt & baik hati..hikhikhik…ni sayang kak tini ni…huahuahuaa
***Wif My Luv Sister***

***Wif Kak Tini***

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks