Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Meriah Dalam Hujan~

on Monday, November 23, 2009

Huhh minggu ni 2 ari mandi hujan..sabtu & ahad...

Ari sabtu..after lunch & solat zohor g bkt bintang..konon2 nk tgk shila perform laa..tunggu punya tunggu smpi sudah x nmpk batang hidung dia...dah balik bru dpt call dr shila ckp x smpt dtg sbb dia kna rushing ke airport coz ada show kat penang..huhh sabo je laa makcik ni...tunggu jugak laa..nasib baik laa ada tomok yg perfm best...ada hati gak laa nk layan...lgpun hotfm ada buat siaran luar..tini yg buat OB...Anne & ikhwan jd MC tuk show tu...x smpt jmp kak anne..smpt borak2 ngan kak tini & abg soul je...yg bestnya my sis pun ada..hikhikhik..tp skjp je laa..coz lps tu dia kna gerak tmpt lain coz ada cross...balik g mkn & layan idola kecil kat rmh dayah...nk balik takut tlepas idola kecil..hahahha...balik2 lps solat trus tdo...x mandi..huhh dah laa seharian kna hujan..last2 kul 2-3 pg terjaga sbb selsema teruk..huhh..nk tdo x senang...


Ari ahad lak...pg2 dah terjaga sbb my sis msg..klu tak gerenti kul 10 or 11 baru bangun...dia pun bangun awal sbb kna kerja..kul8 dah kat opis...lps tu on9 jap..mandi2..kul10 gerak g Klang jmp ibu...smpi2 ibu dah siap masak tuk mkn tghari..ibu ckp nk balik awal ari ni..tu yg masak awal...duk sembng2 tgk tv..then kul12 mkn tghri...lps tu rest dpn tv sambil borak2 & bincang2 ngan ibu...huhh we all get 2 planning yg menarik tuk dilaksanakan..huhuhuhu..cuma nk cari masa yg sesuai..sooo tunguuuuu je laa saat itu tiba...*winkwinkwink*...maklum laa adk pun skrg tgh busy...kul1lbh kuar skali ngan ibu..ibu balik kg & saya trus ke rmh kak huda..nk g radio fest...lgpun dah janji ngan my sis jmp dia kat sana :)...smpi2 tgk cam x ramai jek..sedangkn klu ikut 19 buah stesen radio bergabung..tp cam x mndpt sambutan..xtau laa kot pg tu dah ramai..ptg sbb hujan mybe laa kot x ramai...mybe jugak kurang publisiti & promotion dr stesen2 radio yang terlibat..tiap stesen radio pun xde bukak booth tuk diorg..yg ada booth permainan & sponser2 kot...dalam hujan2 tu layan laa jugak konsert..tggu smpi habis...balik je trus dah rasa panas2 badan2 ni..mak aiii dah demam + selsema..huhuhuhu..apa2 pun i'm enjoy my weekend...so layan kn je laa gambar2 ni ye..malas lak nk cite detail..huhuhu
::Berposing bersama kereta2 stesen radio::



::Persembahan~ni je yg smpt snap :)::



::Wif the DJ ~ ni pun sama..ni je yg smpt tangkap...hehehe :)::




::Wif My Love Sister(dua2 demam lps balik event ni...hahaha) thanks dear::


1 comments:

acrus82 said...

sakan bergambar tue..wakakaka

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks