Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Kerja Gilerrrrr "What I Did Last Weekend??~

on Tuesday, December 15, 2009

Ari ni dah settle semua kerja2 yg boss tinggalkan sepnjng dia g Indonesia...mybe esk dia masuk opis kot...so skrg masa tuk story mory "What I did last weekend!!!" huhh cam tajuk cerita lak..hahhahaha...ok let's me start on 1st day cuti k..

Jumaat (11/12/2009)
Cuti Sultan Selangor..so pagi2 apa lg..membuta laa..bangun2 on9..hgga tghri..then call my sis tnya buat apa...dah bosan lak duk rmh...dia ckp dia otw g kerja...huhuhu kerja pulak makcik ni...then ok laa..apa lg..dah bosan sangat trus g ikut dia g kerja..kihkihkih..jmp my sis kat kota damansara..then diorg ajak lepak2 & minum2 kat kepong...coz diorg ada kerja kat sana..bosan lak balik awal2, then apa lg...i follow u laa..kihkihkih..lepak smpi ptg..dlm pukul5lbh kak zue dah call...suh pickup kat kelana jaya..coz nk g mkn steamboat kat sunway...smpi2 sana diorg semua dah ada..kak na, kak huda, kak eita, abg ajib & mikael yg chumil...dah kul9lbh kitaorg dah gerak balik..dah kekenyagn...otw balik tuk duk berkira2 ni nk muar or not...coz klu nk g trus g bli tiket kat pudu mlm ni jugak...sambil drive & duk berpikir dah smpi pudu..hahahha...g bli je tiket..dah bli pun masih pikir lg nk g or not...wakakkaka..gilerrrr x???then balik tu boss pun dah reply msg cutti diluluskn..ok set..esk pg g muar..yeayy...MUORRR here i come!!!



Sabtu(12/12/2009)
Huhh lg skali kerja giler...terlmbt bangun..nyaris2 ditinggalkn bus..hahahha...nasib baik abg teksi tu tahu jln short cut :P...tq brader...perjalanan lbh kurang 3 jam kot...ke x smpi 3 jam..cam tu laa..x perasan mana...coz tdo je memanjng dlm bus...hahahha..smpi2 trus dptkn tiket tuk balik KL esknya...& dapatkn teksi tuk ke dataran...yg lawaknya masa kitaorg smpi..org2 kat terminal tu tegur.."ni datang nk tgk CT ekk???hahahha....dasyat tul penangan dato CT ni...pakcik2 teksi semua tahu..dalam hatiku berkata "ehh xde laa..kitaorg dtg nk jmp fara fauzana...++ nk jmp pacar gwa..PASHA..hahahha"...Sampai kat dataran org x ramai pun lg...round2 bli makan minum...& lepak2...

Tengahari..baru ramai org..coz kak fara & abg faizal dah dtg kat booth tm..panas & ramai giler org duk kat booth tu...malas nk berasak2..g rest kat booth hot..teduh skit :P lps hbs event kak fara g jmp & bgmbo jap..lps tu kitorg balik hotel..mandi2 & salin baju...kul4 baru g dataran balik...org dah mula ramai..sbb siaran luar & artis2 pun dah dtg tuk sesi interview & autograph...apa lg..mula laa operasi menangkap gambo..duk kat booth hot je..malas nk g booth siaran luar..ramai org...lps sorg2 artis dtg duk autograph situ...tiba2 dtg artis ni..hahhaa dia terkejut tgk saya disitu..hahahha...PR dia lg laa terkejut :P...x sangka katanya saya leh smpi Muar..duk sembang2 jap & amk gmbo...lps tu g cari kawan2 yg lain..penat lak duk amk gmbo...lepak2 jap smtara tggu mlm..konsert start mlm dia ckp...
♥Wif Sofaz♥

♥Pacar gwa Ka' Pasha♥

♥Wif Enda Ungu♥

♥Wif Ka' Pasha♥

Malam...lepas isyak konsert bermula..kiatorg cam biasa..amk port tepi tangga...nk duk tgh2 takut kna himpit...tepi tangga pun jd laa...mula2 rasa ok lg view...blh laa nmpk artis perfrm..skali bila dah ramai crew2 hot atas tu diorg menghalang pandangan kitaorg...tp nasib baik kak fara memahami..duk jerit ramai2 suh diorg yg atas tu ketepi...anyway thanks kak fara..sentiasa memahami kitaorg..hikhikhik..kak fara jugak laa dj yg rajin turun melayan peminat...siap duk bergambo lg...hbs konsert tggu dataran redha skit bru balik...nasib baik ada insan yg sudi antr ke hotel...klu x kitaorg berjln kaki laa nmpknya...smpi2 hotel..jeng2..tiba2 jmp kekasih pujaan hatiku..hahahhaa...PASHA loo...x sangka lak leh terserempak time tu...sbnrya mmg dah tau dia menginap di situ & diorg balik mlm tu jugak(ada someone bgtau)...dia ckp klu bernasib baik jmp laa...hahaha..dia x tau yg kakak dia ni mmg bernsb baik...leh jmp gak akhirnya..kihkihkih...smpi bilik cam dah penat giler..ngantuk pun ye jugak...thanks a lot adikku yg notty(TQ 4 everything)..krna dia jugak ku dpt gambo pasha & dak2 ungu...then sorry coz x dpt lepak & minum2 ngan korang...ngantuk banget deh...next time k...ajak amir & the geng dtg skali k...

P/S: Overall Nite Jem 2009 ni happening giler..x sangka ramai giler org...mybe sbb artis2 yg perfm best2 kot....sbb tu ramai yg dtg...berbaloi2 gak laa g...nk jmp pacar2 pujaan hatiku pun dpt..hahahhaa...persembahan yg ku tunggu2 pun mmg bestt esp dr UNGU, DATO' CT, SOFAZ & AXL...

Ahad (13/12/2009)
bersiap2..kul11 balik KL...yg sodihnyaa ngak sempat deh mau makan mee bandung muarrr...uhuksssssss


0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks