Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Piknik Wif Fafau Fun Corner~

on Thursday, December 10, 2009

♥A Day To Be Remember♥


Hye guys...dah lama tak update story kn....sorry busy skit & buat2 busy..hehehe...ari ni cuti besday sultan selngor..bg yg kerja di selangor cam saya..ahakss..tp duk KL..so kat rmh sorg2 jugak coz semua dak rmh ni kerja KL...Ni nk story skit cerita last week....

Piknik With Fafau fun Corner
Tempat : Tamat Tasik Titiwangsa(PJ)
Date : 6hb Disember 2009 (Ahad)
Masa : 2.30ptg - 6ptg

First of all...terima kasih banyak2 kat cik putri jajahan fun corner coz sudi meluangkan masa2 busy & sakitnya tuk berjimba-jimba ngan kami..sangat2 menghargai...dalam keadaan kaki yg x berapa ok lg tu..& baru balik dr melodi..smpt lg luangkn masa bersama kami...itu laa dia insan bernama Fara Fauzana...tak pernah mengabaikan & menghampakan peminatnya..sbb tu laa kammi sayangkn Fafau..luv u kak...u are the best....

Then kepada webmaster..kak zai yg bertungkus lumus mengatur perjalanan piknik ini berjalan dengan semourna..thanks a lot..kpd semua teman2 yg datang memeriahkan aktiviti ni...thanks...u all semua mmg best & sporting..kpd teman2 baru..thanks jugak krna sudi dtg...dr melaka pun ada...korang mmg best laa...lain kali jgn serik ye...x rugi kn korang dtg..memang besttt....welcome to the club...dah lama sngt x berkumpul ramai2 camni..bila dpt berkumpul tu..Ya Allah..seronok sangt..tuhan je yg tahu betapa happynya diri ini...dgn game2 yg dibuat...wahhh mmg best laa...xtau nk story camne..kami2 yg kat sana je yg tahu betapa happynya suasana ketika itu...overall Piknik kali ni memag best..hope akan datang ada lg....korang semua mmg best..luv u all..luv fun corner...
~Team 2 best..yeahhhh~

♥Kak Fara(kesiann kak fara)♥


2 comments:

pejal82 said...

mana aci gambar aida 2 keping..

Aida Arisya said...

aci2 buka pintu laa..hahahhaha

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks