Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Bingit VS Fun Fearless Fabulous(FFF)

on Tuesday, December 14, 2010

TAKKK SUKE klu dalam satu hari ada beberapa event serentak...so x pasal ku kna buat pilihan antara dua..dalam hidup ni tak semua benda yg kita nak kita akan dapat...ada yg benda kena kita lepaskan & ada benda yg kita kena rebut...tu laa lumrah kehidupan...

So ku decide ptg g layan bingit siaran luar jap..w/pun x smpt layan konsert mlm...dah laa ada Sis Nina ku..huhuhu...yg tahan x kasi balik pun ramai...kak nida,selaan,abg FBI,AG,kak zura,deen...lawaknya kak nida ckp "x yah laa g cosmo tu..tp x blh kn??awak dah janji ngan leya" hahaha ni mesti gara2 dia baca my twit ngan leya ni...hehehe..lgpun awal2 dpt invitation dr cosmo mmg ku dah nekad nk layan cosmo..coz event camtu ku x pnh layan lg...maaf ye hotfm & team..x smpt nk bersuka ria ngan korang lama2...next event k...

First of all thanks to Cosmopolitan team for the invitation..tanpa invite dr korang x merasa laa ku majlis yg penuh gemilang ni...actually me tak pernah pun pergi private function camni (majlis yg jemputan terhad tp meriah)..kabarnya hanya 40 orang pembaca yg bertuah sahaja yg di jemput...alhamdulillah Me salah seorgnya...TQ COSMOPOLITAN...x sia2 ku undi melalui keratan majalah & undi via sms...sbb ku mmg teringin nk g majlis ni pun..x penah merasa lg majlis camnni...tu yg beria undi tu :) Tau ada majlis ni terus ku beli cosmopolitan & vote..coz tuk kali ni ramai insan2 kesayangan ku tercalon..ahakss...tu yg nk g sangat tu..hehehe..

***Keputusan Penuh Anugerah Cosmopolitan Fun Fearless Fabulous 2010***
1 - The Ultimate FFF --> Azrina Jane Abdullah
2 - FFF Personaliti Radio --> Leya (HotFM)
3 - FFF Personaliti TV --> Fara Fauzana (Melodi)
4 - FFF Pelakon --> Diana Danielle
5 - FFF Penyanyi --> Yuna
6 - FFF Jejaka Terhangat --> Shaheizy Sam
7 - FFF Senyuman Menawan --> Awal Ashaari
8 - FFF Pereka Muda --> Khairi Sufi
9 - FFF Pasangan Serasi --> Vanidah Imran & Rashidi Ishak

Yg Hangat...
*Kak Fara menang Kategori FFF Personaliti TV wlpun kak fara xde..sorry kak x smpt nk tunaikn janji naik pentas(padahal mmg malu giler..so kak tini jer yg wakilkn kami..hehehe)
*Kak Leya menang Kategori FFF Personaliti Radio - u deserved it kak...
*Me & Dayah digelar pom pom gurlz oleh Sabhi Saidi coz spnjng majlis tu kami berdua paling bising...dia duk semeja ngan kami lak tu..tu yg asyk kna sakat :P
*Papa akak Der smpt meraikan detik manis kemenangan bersama kami melayan kementalan & kesawanan kami...dayah sorg jer yg sawan kot :P hahaha thanks papa..love u :) yg part amin doa tu paling lawak giler babang..mmg x leh lupa laa...hehehe

Yang Tak Hangat...
*Sis Nadia from Fly x dtg...alaaa ckp nk dtg..x dpt jmp :(
*My fren - Zher balik awal...alaa x smpt jmp u before balik...ada brg u dlm kete x smpt nk kasi..besar sgt nk angkut naik atas :P...nsb baik hadiah besday u i bawa dlm beg..smpt kasi...brg tu next time k...nanti kita jmp lg...
*tak pasal2 ku dapat gelaran WISEL...pak guard tu punya pasal laa...dah jd bahan :P ehh tp mmg salah ku pun..hahaha g masuk jln 1 way tu sape suruh :P sokay parking sini je laa...lalalala(cam biasa dgn muka x bersalah) hahaha lawak pulak bila dipikir...

#FFF Personaliti TV Fara Fauzana (Tuan put3 xde so berposing ngan trofi dia pun jd :P) Congrattt kakak

#FFF Pasangan Paling Serasi & sweet ~ I Love this pict#

#FFF Personaliti Radio Sis Leya#

#FFF Jejaka Terhangat Shaheizy Sam#

#FFF Penyanyi - Yuna#

#Zher Antara Finalist FFF Pengacara TV (Quickie) - Happy to see u my dear fren#

#Atilia Antara Finalist FFF Penyanyi#

#Shahz Jaszle Antara Finalist FFF Jejaka Terhangat#

#Sabhi Saddi Antara Finalist FFF Jejaka Terhangat#

#Yasmin Hani Pengacara Majlis of da nite#

#Persembahan Penutup Dari Dayang Nurfaizah#

p/s : TQ Cosmopolitan, Shiseido, Jaspal & Adidas for the awsome door gift..i LOVE it..

Credit pict from Dayah & Ina..tq..tq..tq

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks