Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~For The Rest Of My Life~

on Sunday, December 26, 2010

Fuhhh cam tak percaya hari ni seharian ku duduk rumah tanpa keluar..jenguk luar tingkap pun tak..hahaha...hari mengkuarentinkn diri...sekali sekala best gak...lagipun sepanjang minggu ni dari ari isnin hingga sabtu(mlm td) mmg busy jer dr awal pg hingga lewat malam..kiranya dr pg sblm g kerja...lps tu kerja..balik kerja..mmg x rest laa..ada je agenda dia..full giler klu tgk planner...tp best...spnjng minggu ni mmg appy giler..

Isnin
Malam after kerja...g jmp my bf..sblm tu naik opis quickie jap amk tiket..turun balik kacau jaydee & hafiz tgk kerja..hehehe..lps tu g tgk movie..lepak2 mkn2..

Selasa
Pagi2 dah kuar sblm g opis g amk tiket teater...tp x jmp ngan yg nk djmp..coz dia pass kat kawan dia...dia blm smpi opis lg..hehehe

Rabu
After kerja g tengok teater "Siti D Alam Fantasi with my fren...

Khamis
Ari yg yg paling x leh lupa & ari paling best...pg khamis yg lawak..sronok..appy..semua ada..I LOVE YOU..mmg lawak giler...smpi masuk opis pun lmbat..gara2 ada org x kasi balik sbb suh bfst sama2..hahaha lawak arr...org dah ckp dtg kejap jer nk amk tiket..dia blh lak ajak lepak & mkn2..padahal dia pun kerja tu...x pasal2 ku masuk kerja lmbt..btw thanks a lots sbb blnja...love u more hehehe...mmg lawak giler..1-st gara2 penangan "Sayang" ku smpi tersilap pandang org...2 org lak tu..nsb baik x panggil kuat..klu x malu jer...hahaha...apa2 pun tq jugak "Sayangku" taking care urself k...2-ndtersesat turun naik lift d pg ari..hahaha...dah laa 4tingkat ku kata 5 tingkat..smpi abg tu ckp...ada ting 5..bumbung...hahaha..3-rdsbb yang x masuk akal yg spontan ku jawab bila Ary tanya (dailog x leh paparkn :P) hahaha..lps tu gelak x ingt dunia bila teringt jwpnku...:P sengalll dohh...4-thlarikan diri dr...dotttdottdott..huhh nasib baik :P dll lg laa yg lawak..:P malam lak after kerja mkn2 ngan opismate & boss kat Kenny Rogers...balik2 g singgah PWTC jap tgk reharsal...adehh ada pulak insiden meruntun hati..x pasal2 mood ku berubah lps tu...terus bersedih spjng ari..:(

Jumaat
After kerja g PWTC layan anugerah skrin...(yg ni nanti ku buat entry lain k tuk story) Event kali ni ku puas hati..coz dpt jmp ramai & masuk post party...

Sabtu
pg rest rmh...ptg baru kuar g sunway hgga mlm...

Ahad
ni laa..duk rmh...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks