Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I'm Soooo Busy!!~

on Sunday, March 25, 2012

WHAT???dah nak habis bulan MARCH??for this month satu entry pun belum masuk lagik...tu belum story bulan Feb punya yang belum settle...I'm Soooo busy..tak tau laa apa yang d busynya..yang pasti busy ngan kerja,aktiviti sukan, ngan teman2, insan2 tersayang serta new job...hikhikhik...new ker masalahnya...ok laa apa2 pun yang dibuat..janji appy & dapat buat orang2 di sekeliling saya HAPPY..itu yang penting bagi saya...bila dah start busy rasa cam dah malas nak berblogging...agak2 kalau saya close jer BLOG ni ok tak?? ermmm...saya akan fikirkan balik..tapi untuk sementara ni saya akan cuba buat entry mana yang terlepas...dah ada kat pendrive cuma belum touch up lagik hehehe...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks