Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Trip to my hometown wif my luv sisters~

on Monday, June 25, 2012

Plan punya plan Alhamdulillah..semua berjalan lancar…Awal bulan haritu kitew balik kampong wif my grils..kitew memang suka bawa kawan-kawan balik kampong..kami balik berenam.. Kak Yan, Cuya, Eyqa, Zue & Tieqa..ada orang tu dari dulu kata nak ikut kitew balik kampong..tapi sedihnya dia busy pulak..dia kata next time nampaknya…Cuma pesanan dia jer mengiringi perjalanan kitew malam tersebut…sweet sangat pesanan dia…thanks awak..next time kitew baawak awak balik kampong kitew k..Oh ya otw balik kampong bergayut ngan KEMBAR kitew..dia kata suara kitew teruk giler..cam burung kakak tua dia kata..hahaha…ada gak kawan-kawan kata cam itik laa angsa laa..huhuhu pity me kn??batuk punya pasal..
Kami gerak ari jumaat malam kul11.30…Dengan kesihatan kitew pada masa tu memang agak teruk laa..tengah demam & batuk…haruuu betul kali ni balik kampong tak sihat..kesian kawan-kawan…sorry girls kalau ada kekurangan layanan & services sepanjang trip tersebut…kitew cuba kuatkan diri tuk bawa kawan-kawan berjalan-jalan..
Alhamdulillah tiba d kampong halaman dalam kul5am…kitew cam biasa bila sampai takde maknanya tido…duk borak-borak ngan mom..walaupun suara dah serak giler time tu…paginya borak-borak ngan adik kena gelak kat adik pulak..dia kata xde suara sibuk nak borak..hahaha..Tengahari  bawa kawan-kawan ker rumah my uncle coz pagi-pagi my mom dah ke sana..ada meetin famly..tenghari tu my uncle buat makan besar..hehehe..lepas g rumah my uncle kitaorang ke Kuala Terengganu..mula-mula nak g KT aria had..tapi tukar plan last minit…disebabkan tengahari baru gerak ke KT so agak limited skit tempat yang nak di tuju..sampai-sampai jer terus serang Pasar Payang..diaorang nak memborong kain batik,kain pelikat,keropok dan lain-lain. After that kami ker Pantai Batu Buruk sementara nak tunggu Zul & Ain HotfmGanu…terima kasih Zul & Ain belanja kami & bawa kami jalan-jalan…lepas makan kitaorg ker Masjid Kristal..dah lewat petang baru balik Dungun..
Malam tu demam ku makin teruk..siap maigrain lagik…dah tak dapat nak buat apa-apa..tido awal..tak sempat nak borak-borak ngan kawan-kawan…my bad..sorry girls malam tu tak dapat nak layan korang…
Esoknya dalam pukul11am jugak laa gerak balik KL…masa tu flat giler dah..my mom siap suh sambung amik MC..tapi apakan daya..datang bawa kawan-kawan so balik laa jugak walaupun kesihatan makin teruk…kepala asyik berdenyut jer..sepanjang perjalanan tu memang tak borak mana…mesti korang rasa tak best kan ikut kitew balik kampong…sorry again…layanan kitew tak sempurna…Apa-apapun thanks coz korang sudi ikut kitew balik kampong…hope korang tak serik datang kampong kite lagik k..luv u all…now I miss them :(

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks