Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Congratulation To My Dearest Tomok

on Tuesday, May 5, 2009

Masih blm terlewat lagi nk ucapkan congratulation to my dearest Tomok..hikhikhik...u deserve it....mmg dr awal pun dah nmpk yg Tomok bakal mjadi juara OIAM 3 kali ni...coz anda mmg layak bergelar juara...tiap2 kali konsert mmg nmpk perubahan yg dibawa...klu mula2 masuk ramai yg masih ragu2 dgn bakatnya...diorg ckp "blh ke tomok yg dulunya nanyi lagu sengau je nk masuk oiam??"now you see...he totally change..dah xde lagik tomok yg sengau2 time nyayi..tp sengau2 dia pun i like....hahahhaa..dr dulu..dr zaman2 new boys smpi laa skrg....coz saya mbesar sama2 tomok...ehh silap saya membesar dgn lagu2 new boys...kihihkih..tp betul laa...membesar sama2...kn kita sebaya...ekekkeke...ermm sebenarnya frust gak laa x dpt g tgk tomok nyanyi live time konsert oiam tu...coz balik kg...nasib baik laa ada video ni..ngehngehngeh..leh layan ari2....

Lirik Rindu Terhenti - Tomok

Telahku Tinggalkan
Memori Silam Ku Itu
Tidakku Biarkan Hidupku
Dibelit Pilu
Walau Duka Menampan Dada
Walau Sepi Mancalar Hati
Rindu Ku Terhenti

Ku Pinggirkan Sayu
Yang Meruntuhkan Pintu
Kasih Tulus
Ku Biar Berlalu
Ku Pinggirkan Lara
Yang Berpaut Dijiwa
Ku Teruskan Hidup Tanpa Dia

Padahnya Lama Dah Tunggu
Hilang Tak Berganti
Cinta Tiba Cinta Pergi
Biarlah Satu Hati

Walau Duka Menampan Dada
Walau Sepi Mencalar Hati
Rinduku Terhenti

Ku Pinggirkan Sayu
Yang Meruntuhkan Pintu
Kasih Tulus
Ku Biar Berlalu
Ku Pinggirkan Lara
Yang Berpaut Di Jiwa
Ku Teruskan Hidup Tanpa Dia

Padahnya Lama Dah Tunggu
Hilang Tak Berganti
Cinta Tiba Cinta Pergi
Biarlah Satu

Ku Lupa Kanmu Jua
Sedih Kau Pergi Menjauhi

Ku Pinggirkan Sayu
Yang Meruntuhkan Pintu
Kasih Tulus
Ku Biar Berlalu

Ku Pinggirkan Lara
Yang Berpaut Di Jiwa
Kuteruskan Hidup Tanpa Dia

Padahnya Lama Dah Tunggu
Hilang Tak Berganti
Cinta Tiba Cinta Pergi
Biarlah Satu Hati

Biarlah Satu Hati

6 comments:

pejal82 said...

Lagu nie best gak...

Aida Arisya said...

tgklaa sapa yg nyayi..hahahhaha

Ermalina said...

perghhh...

Aida Arisya said...

nape erma???

~SuperFridey~ said...

aku dpt salam ngan dia.wakakakkaka~

Mira Feeqa said...

mira ske tomok nyanyi lagu ni.
terngiang2 lagu ni dikepalaku.
hihi.

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks