Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Home Sweet Home ~ @ Hometown

on Friday, May 1, 2009

ari ni 1 may 2009 kul 12.07am...
skarang ni kat kg...cam dah lama x balikkg rasanya..last skli bila ekk...saya pun dah lupa bln brp balik..hahhaha..ni kbtln ada cuti 3 ari..apa lagik..balik laa...balikbertiga..ngan adk yg study kat utm skudai & cazen yg study kat lim kok wing...ari khamis 30/04/09...usai hbs kerja trus balik ke rmh..otw balik tu call "adk" jap..ni bkn adk yg nk balik skali tu tau...ni "adk" lain...ada org pggl adk kesebelas laa..adkmanja laa adk syng laaa...cam2 nama diorg kasi...apa2 pun diorg nk panggil...tetap "adk" akak kn..hikhikhik..teringt lak msg ari tu :)

Ingatkn x kerja ari khamis tu..rupanya kerja jugak....ingtkn blh jmp sblm balik kg..tapi cam x smpt je..lgpun dia ckp dah laa gerak balik kg dah lewat..nanti klu g jmp kul brp bru gerak ni...tu pun dia dah risau drive balik kg mlm2...sayang jugak kat kakak dia rupanya..hikhikhik..sekarung nasihat "adk" bekalkan....takut kakak dia ngantuk tgh2 drive....brp kali dia pesan..klu ngantuk bhnti dulu..tukar2 drive...thanks dear 4 ur caring....i really appreciate it...kul 8.30 kuar rmh...huhh blh tahan lak jemnya org balik kerja pluss ngan yg nk balik kg ni...kul9.30 bru smpi kat tol gombak....huhhh jem giler....dah masuk LPT dah ok skit...drive non stop...x tukar driver pun..malas nk bhnti..hahahha..kul 1pg dah smpi dungun..sggh rmh pakcik antr cazen...blh tahan dua2 co pilot ni tdo...terpaksa drive sorg2 smbil nyayi2 dalam kete..hahaha...smtara tggu makcik bgun tdo & bukakkn pntu tba2 hp bunyi..ingtkn mak call tnya dah smpi mana..rupa2nya "adk" call tnya dah smpi blm...mak aiii xtdo lagik "adk syngku" sorg ni...ni betul2 risau ni....thanks dik..terharu nya....sanggup call pg2 ari & x tdo lg....padahal dia pun x brp sihat tu..asyk batuk je...ubat x nk mkn...suara dia pun cam penat pluss ngantuk..adehh kesian lak "adkku" sorg ni....biasanya klu balik lewat mak or ayah je yg slalu call tnya kat mana dah...terharu ngan keperihatinan yg diberikn....thanks a lot cayang..xtau akak nk ckp camne lgni...dia ckp dah smpi rmh infrm balik & rest ckp2...kul 1.30 bru smpi rmh...trus infrm "adk"..kn risau lagik dia..kesian dia..mesti x ckp tdo nnti tu....balik rmh kacau adk yg bongsu tdo suh bangun..hahaha tu mmg kewjpn tiap kali balik kg..x kira smpi kul brp pun..ttp kna kacau...duk borak2 ngan mak..kul3 lbh bru tdo...hikhhikhik...

hanya tdo beberapa jam je...lps subuh dah x tdo mana...dah laa smlm tdo lmbt..blh tahan lak mata ni..klu kat opis gerenti dah ngantuk tahap kronik ni...lps tu ikut mak g pasar..lps zohor g knduri kawin member sekolah dulu..huh jmp ramai teman2 sekolah dulu2..sronok dok borak2...soklan yg paling pames....Awak lak bila lagik???hahahhaha hambikkk..dah xtau nk jwb apa...jwpn standard piawaian "xde calon lagik"hikhikhik....

ptg lps asar kuar lagik...g jmp nenek kat rmh Cik Jan(my aunty)...kbtln Cik Nie & Keluarga dan Ayah Su & Keluarga pun ada sana...wahh meriah pulak....duk smbng2 & mkn2lps mgrb bru balik...sggh rmh Ayah Ngah lak..antr kad..mkn lagik..uitss habis dietku klu balik kg nie...balik KL kna timbang balik..hahaha....lps isyak bru balik rmh..nk layan oiam x dpt...uhukss sedeynyaa..nk layan kot internet smpi ke hbs oiam x jmp kat mana..hahhaha..sedar2 dapat msg ckp Tomok menang....horeyyy....congrat Tomok...walaupun aida xde u ttp buat yg terbaik..aida hanya mampu doakn dr jauh je...cewahh..cam poyo je ayat..hahahahaha...uitss dah kul 1pg dah ni...ok laa dah nk tdo..esk cam bnyk aktiviti lagi nk kna buat..nanti ada org marah..rest x xukup...hahahha...ok laa good nite dear...jmpa lagi di lain entry...

2 comments:

iejaZin said...

nak 'rampas' tomok dr aida buleh tak??? hikhikhikhik~

Aida Arisya said...

uitsss asal skrg ni ramai yg mula nk merampas tomok ni..ooo dulu semua x pndang tomok..melainkn aida..skrg semua nk kejar tomok ekk...hahahaha

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks