Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Tag Dari Iejat...

on Monday, May 25, 2009

Sorry Kak Iejat :P ....bru smpt nk buat..ahaksss

Soalan2nye :



1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

Iejat - Member Fun Corner yg dr dulu smpi skrg x kasi panggil dia kak iejat..hahahha..nk muda laa tu..hikhikhik...dia ni pun hard fan dato' siti nurhaliza...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)

1. still single & available.. ("Jodoh telah ditentukan oleh Tuhan..dan kita sebagai hambaNya..perlu berusaha & tawakal agar mendapat jodoh yang di syg Allah...")-

2. seorg yang cukup sensitif & mudah mengalirkn air mata...tp ramai gak yg ckp saya ni jiwang...ye ke??hahhahaa

3. Kipas Susah mati Mama ku ...Fara Fauzana..kihkihkih

4. looking 4 someone :)

5. happy dgn kehidupanku sekrg...menghargai insan2 yg sentiasa menghargai kehadiranku disisinya...

6. xpandai masak..hahhahaa...camne nk kawin nih....

7. Usiaku bru je bertambah smlm....happy coz dpt clbtre ngn adk cyng...hope our relation till the end..

8. bersukan??huh ..kadang2.. busy women laa katakn..hahahha

9. nk ckp pemalu ramai yg cakap saya ni mesra alam..sejak sekolah lagik dah ada chop kot kat dahi..wakaakkaka

10. sgt mengutamakan keluarga .. yup .. FAMILY FIRST!!(adk cyng dh termasuk dlm famly dah skrg..hahhaha)...then friends....bf xde lg...hahahha

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1. Cik Ina
2. Kak Hezrin
3. Mira
4. Jumaat
5. kak zue
6. kak zai

ok done...

1 comments:

~SuperFridey~ said...

x sompat lg den nk jwb tag..huhu~

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks