Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Bila Diri Disayangi~

on Thursday, October 8, 2009


Saya sangat seronok & happy ari ni...yang pasti ari2 yang ku lalui betul2 bererti dalam hidupku kini...seronok bila kita tahu diri kita disayangi oleh orang lain...atau dalam ertikata lain ada orang yang betul2 sayang kat kita....bila sakit ada yang caring...bila kerinduan ada yang mengubat rindu...bila menyepi ada yang bertanya kabar..bila bersedih ada yang mengembirakan kita....ermmm best kan???....

Apa2 pun yg pasti..kehadiranmu membahgiakan hidupku..Thanks dear 4 everything…Thanks coz always be with me..samada saat gembira maupun sedih...tak ramai yang sanggup bersama kita dalam semua perkara..sesetengah orang memerlukan kita time dia perlukan kita je..klu tak hmmm bukan nk kata call or sms...Ym & chat pun tak kn??..bila apa yang diinginkan tercapai or time tidak diperlukn dibiarkan kita sendirian...dah ramai orang camni yang pernah hadir dalam hidupku..sejak dari sekolah smpi laa sekarang...tp x semua camni kn??saya tak menafikan ada jugak yg baik...ikhlas bersahabat dengan kita..menghargai kita adanya...alhamdulillah..bersyukur pada tuhan kerana menganugerahkan sahabat2 sebegini buatku untuk sama-sama ku tempuhi perjalanan dalam dunia yang penuh pancaroba ini...ada SOMEONE ni...dia tak suka kalu saya cakap "I always be with U when U need me" coz katanya..."I always need U..ever..ever..n ever..."so kna tukar laa..."I always be with U forever.."

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks