Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Anugerah Sri Angkasa 2010~

on Sunday, February 20, 2011

Assalamualaikum...

Tiba2 cam banyak lak nak story kali ni..ok FRIST nk story pasal Anugerah Seri Angkasa 2010 yg berlangsung kat PWTC..Tiga hari berturut2 ku ulang alik g PWTC...

Khamis (17 Feb 2011)
Malam ni ada reharsal tuk mlm 19hb tu...last minit punya plan..ku pun g terjah PWTC after kerja dgn harapan blh masuk & jmp my kakak(kak farah) coz dia sms ckp nk dtg reharsal....mula2 segan gak nk masuuk..takut x lepas..nsb baik ada abg RTM tu..ahakss..blh gak masuk..yeayy kakak ku ada kat dalam..smpt borak2 & tgk pict baby dia..uwaaa comel giler ok..cam aunty aida dia..hahaha..nakk jugekk :P giler rindu kat dia...kat entry lps ada cerita about her..Banyak yang menarik sepnjng dalam dewan tu..yg x blh lupa smpi skrg part DJ2 nyanyi lagu Hanya Di Radio..tiba2 kak Fara(Fafau) debushhhh jatuh...lps tu ngan slumber bangun smbung nyanyi & siap buat peace..hahaha comel okey..mula2 kesian tgk..alih2 ku gelak sbb dia x habis2 duk gelak masa kitaorg duk borak ngan dia...klakarrr okeyy :P
*With My lovely sister Kak Farah*

*With Dayang Sayang Aida :P*

*With Kak Hani Hamid*

*Ni saat bestttt*

Jumaat (18 Feb 2011)
Ari ni ari pertama tuk ASA 2010...dtg ari ni bukan nak tgk pencalonan pun coz xde yg menarik...dtg 1st sbb kak farah pun dtg..ahakss..lps tu sbb Shila perform tuk lagu 3 Suara masa penutup....lagipun dah dapat tiket kn..apa lg..serbu jer laaa...lps habis anugerah cam biasa laa....acara wajib..sesi bergambar...mula2 g cari Kakak dulu..lps tu cari Shylla Amzah dia...lps puas duk borak2 & bgmbr baru ker post party balik..sesi makan2..hahahha....
*Ari ke2 bersama Kakak*

*Congrat Jay From Hotfm menang 2 anugerah*

*Hero Pujaan Malaya*

*With Shylla*

Sabtu (19 Feb 2011)
Ni tuk ari ke2..agak meriah laa..coz live terus dr tv..ramai artis2 & jemputan yg dtg...kakak ku punya kategori pun ari ni...tapi tak de rezeki dia tahun ni..it's ok kakak...dah tercalon tu kira dah hebat laa tu..lagipun juri FINAS..bkn senang nk tercalon..apa2 pun i'm proud of u kakak...always support u...MUCH LOVE...agak kelam kabut ari ni..tp best..dpt jmp ramai org yg ku nk jmp...yg penting jmp kakak tuk ari ke3..hahaha..bkn slalu kak farah dtg KL..apa lg..bgambar laa :P oh yaa...part paling best duk menyakat kak betty..hahahah..smpi kna halau dia suh naik atas :P kikiki suka tgk muka kak bett malu2 kucing kna kacau :P..x bestnya ari ni x jmp lak kak daphnie & kak hani..adessss....frust skjp...diaorg berdua x g post party lak..beria duk usha dia dalam post party..dah laa ramai org..smlm xde laa sesak camtu dlm post party..ari ni smpi berlaga2 bahu nk jalan..alih2 kak betty jugak yg ku jmp berkali2..hahahha..love u kak bett..u mmg besttttt....
*Ari ke3 jmp kakak...love u kakak*

*With Kak Betty*

*With Julie*


*With Liayana Jasmay & Lisa*

P/S : Okeyyy stakat ini dulu tuk hari ni...chowwww

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks