Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Sweet's Day~

on Thursday, February 17, 2011

Assalamualaikum...

Now kul4am..arghhhhh wth ku masih blm tdo ni...btw nk story skit...Ari ni ari yang INDAH bagiku...you all tau tak kenapa???sebenarnya ari ni I jumpa my lovelly Sister Kak Farah Fauzi...arghhh giler lama x jmp dia...dah hampir setahun kot..last jmp masa weeding dia...now dah ada baby pun..nmpk muka excited masing2 bila jmp..hahaha..you know i miss u lots...biasa hp jer mjadi penghubung kami bila x berjmp...

Bila dapat tahu my sis tercalon tuk Anugerah Sri Angkasa 2010 terus ku sms bertnya kabar..bila dah sahih ku pun apa lg...berusaha tuk dapatkn tiket...sbb tujuanku nk jmp dia jer time tu...lama sangat dah x jmp..lgpun 1st time dia tercalon tuk ASA ni..so klu bukan adik dia ni yg nk support sapa lg kn??hehehe...Lagipun dia mengharapkn ku d sana jugak...Alhamdulillah dapat tiketnya...lepas tu nk dijadikan cerita...bonusnyaa tuk ASA ni bila dapat tahu Shylla ada perfrm..kak fara pun perfrm..bertambah semangat ku nk g....

My sis sms ku katanya dia datang awal coz ada reharsal...so tdnya ku saja nk kacau dia...dah tau dia datang reharsal tp ku x infrm dia nk dtg..hahaha..smpi2 usha2 kat dewan x nampak...ingatkan dia x jadi datang..skali bila dah duduk nmpk cam ku knl jer that girl...ku pun call..walaupun dia duduk x jauh drku...hahaha...berpusing2 dia tinjau mencariku...excited dia..ku pun sama padahalnyaa..hahaha..apa lg terus pergi kat dia & sembang2...arghhh lama x jmp rasa macam2 nk storry kat dia...dia walaupun dah ada ank tetap camtu...cute cam dulu gak..awekk muda seh...tp yg bestnya dia kata ku makin kurus...yeayyy..ku sukaa..hahaha...

Bertambah sweetnyaa ari ni jmp ramai kakak's..x sangka kak daphnie iking jadi host mlm tu...kak fara & abg faizal perform...jmp kakak baru...ahaksss...i lurve HANI...

Apa2 pun congrat kakak atas percalonan kali ni..moga kejayaan mengiringi...can't wait to see u this friday & saturday...I Lebiuuuu kakak...

oklaaa dah lewat ni..tggl brp jam lg tuk ku tido sblm kerja ni...nnati story lagi ya part 2..x smpt nk story mlm ni..chaowwww

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks