Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

{FILEM} MDO : ADNAN SEMPIT with FAFAU & SAM

on Thursday, March 29, 2012

JUMAAT – 2 March 2012…After kerja lepak kat Sri Pentas jumpa my girls sementara nak tunggu movie Adnan Sempit kul 8.20pm…Kul 8pm gerak dari Seri Pentas..fuhh lencunn gak laa redah hujan…ingatkan ku lambat..rupanya cik fafau pun lambat gak..hahaha…Frust tak dapat layan cerita ni dari awal...huhhhh....
Oklah sedikit Sinopsis tentang movie "Adnan Sempit 2" Filem ini sebenarnya kesinambungan kepada filem terdahulu, Adnan sempit 1 yang mengisahkan Adnan(Shaheizy sam) cuba memikat hati ibu bapa Nadia (Intan Ladyana) iaitu Dato Isnin. Dato Isnin mencabar agar Adnan mengubah dirinya sendiri dari mat rempit kepada manusia yang mempunyai cita - cita yang tinggi. Antara cabaran yang diberikan Dato Isnin kepada Adnan Sempit ialah supaya anak muda tersebut fasih bertutur dalam Bahasa Inggeris dan mengubah penampilan dirinya menjadi seorang ahli korporat dalam masa 30 hari. Adnan telah meminta rakan baiknya iaitu Bobby yang telah berkerja sebagai perunding imej. Bobby bersetuju menolongnya dan telah memberikan pelbagai 'idea bernas' yang pasti akan mencuit hati penonton.
Tapi yang paling penting Mama buat surprise bawa papaku SAM sekali..hadoiiiii…I luv u PA & MA…both of u so sweet…ehemmmm jangan nak bergossipp lebih-lebih k..saya main-main jer ni…
After Movie bergegas naik atas layan Futsal wif my Girlsfren…nasib baik sampai-sampai belum start lagik..hikhikhik…

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks