Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Kayuhan Mega HotFm~

on Wednesday, March 28, 2012

FEBRUARI cam biasa…busy ngan aktiviti sukan bersama rakan-rakan pada setiap minggu..futsal memang every Friday..badminton 1 weeks sekali..tapi tak kira hari..thanks korang sudi ajak I beriadah sekali..kalau takkkk...confirm boring after kerja duk rumah..hikhikhik..memang jenis tak boleh duk diam nih....

Okeylah kita start ngan story yang agak basi jugak laa..maklumlaa busy..takde masa nak update..hikhikhik...Mula dengan event “KAYUHAN MEGA HOTFM”.. pada hari Sabtu 18hb Feb 2012 bertempat di Dataran Putrajaya berlangsungnya event Kayuhan Mega HotFM..sambutan amat memberangsangkan walaupun buat di sebelah malam…dalam satu ribu penyertaan…turut serta dalam kayuhan tersebut adalah barisan penyampai hotfm serta boss besar hotfm Mr Seelan..cayalahh boss…walaupun sampai lambat..hahaha..disebabkan takde basikal & baru mengalami kecederaan di kaki..saya hanya menjadi pemerhati walaupun dalam hati tu meronta-ronta nak turut serta..hikhikhik…dapat round area situ pun jadi laa
 Bersama bodyguard cik FAFAU..hikhikhik encik Zul...garanggg tak???
 Bersama Mr Kieran yang tak dapat berkayuh dengan yang lain gara-gara kesihatan yang tak mengizinkan...
Yeayyy bersama tuan pu3 Kesayangan kami Cik Fara Fauzana....
Pada hari Ahad 19hb Feb 2012 pula venue bertukar ke Sek 13 Shah Alam, event yang sama "Kayuhan Mega HotFm" …kali ni pun tak turut serta…turun kasi support kat kawan-kawan…yang paling kami happy & buat MAMA kami happy…one of our fren dapat cabutan bertuah..”Basikal Hotfm” cayalahhh kak jaja….kami tumpang appy..tak sia-sia dia berkayuh kat dua-dua tempat…excited muka mama…saya pun tumpang buat sibuk g rasmi basikal baru kak jaja..hahaha bila lg nak naik kan..heee
After habis event lepak makan-makan wif mama…seronok bercerita ngan mama…thanks mama for ur time & LOVE…”We Had Fun When We Around You”

And last but not least last sekali sempat lagik singgah makan Cendol & Rojak kat Ampang pula..hahahha

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks