Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Trip to Melaka & Johor Bharu wif My Barbie Doll~

on Thursday, March 29, 2012

Sabtu g kerja cam biasa...dar kul9pg-5.45pm...banyak kerja nak d selesaikan kat opis...terpaksa bekerja d hari sabtu...yg bestnya dapat replace cuti ari isnin..hikhikhik...after kerja balik kepenatan terus tertido...terjaga gara-gara2 dapat call...Ada orang ajak g trip ke Melaka & balik kampung dia kat Johor....yuhuuuu lompat bintang....lewat-lewat malam dia datang amik kat rumah..ingatkan nak gi Melaka terus..sekali balik rumah dia kat Subang dulu..tido sana semalam..

Ahad after Zohor gerak ke Melaka..dia ada show kat Melaka..text my frenz yang memang dah ada kat Melaka sempena jom heboh…seronok diaorang ku nak datang..yeayy leh jmp my gurlfrez Iela, Em & Dilla..dalam kul 4ptg gak laa sampai MITC..sampai jer backstage terus hujan lebat…hadoii punah harapan nak jalan-jalan kat booth...dah laa diaorg cakap ada flashmob..terlepas peluang nk tengok...tunggu hujan reda skit baru kuar mencari teman-temanku…dia cakap “ehh ramai gak kawan awak kat sini ekk??semua tegur awak” hahaha ramai apanya..semunya budak2 tv3..kihkihkih….Nak layan konsert hujan lebat..so lepak backstage jer…melayan aksi2 diaorg semua kat backstage…Awi Rafael cakap ku dah sombong ngan dia..hahahha..mana ada…saya biasa jer laa :P…
After habis show kitaorang makan-makan kat Melaka…after makan terus gerak ke JB…sampai hotel dah lewat malam…dah pagi kot..dalam kul3-4am jugak laa…sampai-sampai duk borak..entah kul berapa terlelap taktau laa..hahaha…
Isnin kuar g lunch kat kedai kak chick dia..lepas makan baru g kampong Gelang Patah…hee 1st time sampai sini…excited…jumpa mak, kakak, ank2 buah dia & si kecik piqa…meriahnyaa cam kat kampong sendiri…tolong-tolong apa yang patut tuk kenduri kesyukuran & tahlil malam ni…Giler laa 5 khemah pasang..cam kenduri kawin dah sekali tengok..hahaha..Alhamdulillah..ramai tetamu datang…dah tak menang tangan layan tetamu…after knduri settle g jalan n makan kat Danga Bay..restoren singgah selalu…ermm kenyang kenduri tadi tak hilang lg..mkn lagik..ishh..memang camni kalau kuar ngan dia..asyik ajak g makan jer..maklum laa hobi dia makan..hahaha…sampai-sampai bilik ingat nak tido terus..sekali duk sembang sampai pagi..hahahhaa pillow talk katanyaaa..

Selasa..packing barang2 nak balik KL..uwaa sedeyyy nk tinggalkn JB & semua kenangan kat sini…hope next time leh ikut awak balik kg lagik..hikhikhik…gonna mish u all at Gelang Patah…sblm tu g lunch kat Bandar Baru Uda..perghh layanan abg ni terbaik laa…semua benda dia hidangkn walaupun tak order..hahaha…lps makan-makan ker restoren Kak teh..dia meeting jap utk program apa entah nanti…lepas tu baru gerak balik Subang…dalam kul10pm gak laa sampai..sekali tak boleh balik rumah lagi coz beg dalam kete lagi satu & blm sampai..tunggu punya tunggu sampai tertdo…sekali g kerja dari rumah dia…
Enjoy my short trip to Melaka & JB with u..thnks a lots…u make my day :) and thanks for gift..baju kurung, tudung, & set al-quran…I luv u more laa…thanks for everything u have done for me….sayang awak..

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks