Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I Love My Holiday~

on Saturday, June 13, 2009

I duno why but today, i feel like i love my holidays so much. and dun feel like goin anywhere. i love my chenta hatiku, tilam, bantal dan segala2nya dlm bilik saya. and the best feeling is when i'm totally out from my busy work at office. hooyeeeiiiiii i'm enjoying myself.

Ari ni nk habiskn masa tuk berdampingan dgn ”Chenta Hatiku”...ehemm jgn salah anggap ok...what I mean ”My laptop kesygnku”....hahhaha..ermmm enth laa..tba2 xde mood nk kuar..rasa nk menulis je ari ni....nak memBLOGkn diri..hehehe...tgk je laa blog yg bertalu2 ni akan masuk yek...lg pun dengan cuaca yg x berapa elok skrg ni kita digalakkan duk rmh jek..hahaha...alasan jek ni kn..tp alhamdulillah jerebu x laa tahap kritikal lagii.....nanti klu dah boring mlepak sorg2 kat rmh ni bru nk menjengah dunia luar jap...mana tau nk g jmp in someone ke..hahahhaa..ermm klu rmh dulu ari mggu ramai jek housemate kat rmh sbb diorg jarang kuar jenjalan...ni kat rmh baru ni sabtu & ahad mmg confirm xde org kat rmh tiap2 mggu sbbnya housemate baru ni jenis kerja ari mmgu...maghrib baru diorg balik..mmg agak membosankn laa jugak duk rmh sorg2....

But..ok gak sebenarnya sekali skala duk rmh je kn....blh laa berjimat skit...lgpun klu kuar je sah2 bnyk hbs duit...lg pun bru je hbskn duit gaji shopping baju raya tuk adik2 kat kg...ni shopping kali ke2 tuk diaorg...adehh diorg dah 2 pasang sorg dpt..kakak dia x bli lagik ni...asalnya nk jalan2 je..tp terpaut lak beberapa pasang baju tuk adik2...hahaha ni laa KAKAK..g mana2 mesti teringt nk bli baju tuk adik2 kn...smpikn tuk diri sendiri pun x bli....ermm lps ni kna shopping tuk diri sendiri laa pulak....dah aim dah beberapa psng baju..Cuma belum terbeli lg....hehehe

OOOoo lupa..smlm tgk Olala...best laa tgk diorg...afiq mmg power laa I think he can be a winner...very telented boy...Dan anak Andy pun ok gak...cute jek..smlm dia nyayi lagu kasih sayang..cam best lak lagu ni..jom layannn

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks