Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Sudahlah Jangan Menangis Lagi....~

on Wednesday, June 17, 2009

Dear, i know you're strong dear. awk sgt kuat....tabahkan hati tuk lalui ujian yg mendatang..Jangan jadikan peristiwa lalu sebagai satu igauan,namun jadikan ia sebagai satu tauladan.We learn from what happened yesterday,we plan for what we want to be for tommorow, but we live our life at present...So, do your best...hope you take a right choice....jgn buat perkara2 yang menghampakan ur parents...
percayalah…You can get thru all dis…its just part of life. lgpn, i can see there's so many people love and care for you out there……
ur famly, Si dia, and friends.
and so do I…. I always care for you dear. but seriously i want to see you happy.
think of ur loved ones. just dun give a damn pasal manusia2 yg buat you sakit hati mcm tu…...buat apa kan nak fikir byk2 psl dorg….buat sakit kepala jee. buat xtau je lantak dorg lah…i'll pray dat u sentiasa happy2 and berjaya dlm apa pun yg u ceburi.
smile, and be happy. remember, there's still so many people care for u. love ya. ♥

Dear….
dalam hidup ni... tlalu byk bnda yang pedihnya, cuma tuhan yang tau... cinta, mmg sgt buta... buta, pekak, bisu... bila kita dah cintakan someone, mata kita buta untuk lihat kesilapan dia, telinga kita pekak untuk dengar kata org tentang dia n mulut kita bisu bila berhadapan dgn dia... yes syg...... i tau you sangat terluka tp you pendam n berusaha padamkan smua tu... sabarla ye syg... apepn yg jadi, i'll always be by ur side wheneva u nid me... promise!... i doakan kita2 smua dpt lelaki yang baik... for now, lupakan dia... enjoy our life first..lgpun u still young...masih bnyk benda yg blh u plajari dlm hidup ni.... kumbang bkn seekor... satu yang i percaya, i percaya there wil b a better guy for u... u deserve someone better..setelah segala kepahitan yg di alami & lalui..pasti ada sinar kebahgiaan yg menanti..remember that!!..biarlah matahari terus bersinar bersama sinar kegembiraan dan kebahagiaan....i luv u syg... mwax! (;

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks