Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Pesta Malam Indonesia 3 & Konsert Inspirasi TV3 ~

on Sunday, June 28, 2009

Baru berkesempatan nk update blog…ermm ni nak cerita skit pasal apa yg terjadi minggu lepas…dua ari yg agak memenatkan…tp best & happening giler...

Sabtu - 20/06/2009
Pesta Malam Indonesia 3 @ Bukit Jalil & Konsert Inspirasi TV3 @ Dataran Merdeka..
Pagi2 bangun trus bersiap..kul9 lbh dah g dataran...g park kete je..hahhaa..lps tu naik train g bkt jalil....smpi2 x start pun lg..adoyaiii lari planning..budget kul12 dah nak lari balik dataran..sbb dah janji ngan adik nk lunch sama2..ni kul12.30 bru start prgm..huhhh... :'( :'(badan kat bkt jalil..tp hati dah kat dataran...wakakaka...sbb dah janji tu yg nk kna g awal tu...tu pun dah lmbt...sbb ckp kat adik nk g awal...lps tu tggu lmbt sgt....dlm kul2 lbh dah cauu g dataran...sbb adik msg balik nak solat sama2....nak lunch dah lambat dah...so dia lunch dulu...sbb nanti dia dah busy....sorry yek sis...but ok kn..lg pun saja je kasi chance korg g dating..wakakakaa...dlm kul 3 smpi dataran trus g jmp adik...mmg dia dah tggu rupnya..sorry again I’m late…lps tu teman dia buat kerja jap..bru g cari tmpt solat...

Mula2 ingat nk layan konsert...tp semua org ptg tu dah nk balik..klu layan kn nanti kna balik sorg2...tanya adik...dia pun x sure gak...dia suh tnya someone tu...klu dia nk layan..adk pun layan laa jugak....tp tgk masa tugas td adik cam dah penat jek...so lps diskus2 dengan someone tu dia ckp x jd layan...dia ckp apa kata kita kuar g somewhere & mkn2 je..lg pun semua dah kepenatan...hehehe...dlm kul 8 gerak dr dataran trus ke damansara..park kete..then naik satu kete jek.....trus g lepak & mkn2… tq again 4 both of you..semua muka kepenatan..hahhaha..ingt nk g jmp Ibu..tp cam dah lmbt..x jd laa…smpi2 rmh dlm kul10 lbh gak..lps tu ZZzzzzz

*tp dua2 konsert tu x g layan pun..hahahha..just g support FF & event hotfm jek...lps tu balik..kihkihkih..nama je g konsert :p....lgpun mlm2 layan konsert terbuka camni bahaya gak...nak2 klu PMI tu..paham2 je laa bila melibatkan band dr indonesia ni...yg dtg pun mestilaa kenbanyakn org2 dia yg kerja kat sini...so tuk langkah keselamtan baik layan je kat rmh...hahhahaha*

Ni ada sedikit picture PMI 3 & Konsert Inspirasi TV3...so layannnn kn je laa yek :)
~PMI3 @ Bukit Jalil~




~Aniversarry TV 3 ke 25~
***Happy 25th Aniversarry TV3***
***FuN CorNer***


***Wif Fara Fauzana(ermmm asal FFni x puas hati je nmpk..huhuhu)***

***My Sister~jauh termenung dik..ingt org jauh ke org dkt ni??hikhikhik***




0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks