Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Jacobs Walk Of Life ~

on Sunday, June 28, 2009

Ahad – 21/06/2009
***Jacobs Walk Of Life @ Taman Layang-layang Kepong***
Subuh2 ari bangun trus bersiap…dlm 6.30 kuar rmh..g amk iejat & kak zai….nk g WOL….lmbt gak kitaorg gerak..lps tu dgn sesatnya lagik…last2 smpi mana enth…bhnti laa stesen minyak tnyakn jln….akhrnya jmp jgk..hahaha...smpi2 mak aii parking..penuh..bab kata kak lina “dah smpi damansara ke parking?”hahahhahaha…dpt bju saiz besar…huhhh lmbt ngat smpi…saiz kecik dah hbs…jmp dak2 fun corner..tp bila dah nk start tu x jmp dah mana diorg semua..maklum laa semua baju sama je…lps tu sorg2 trus g kat tempat permulaan…bru laa nmpk dayah....lps tu nmpk kak mar & abg fahmy(lama x jmp abg fahmy..kesiann dia demam..huhuhu)…g jmp diorg dulu sblm jln…lps tu kitaorg berjln…akhrnya sepanjang perjalanan tu duk main kejar2 ngan kak fara..hahhaha…dia pintas kita pintas balik….wahh tahun ni berjaya hbskn 5 KM dgn jayanya tanpa main tipu2…kihkihkih…klu dulu siap shortcut lg..hahhaha..tahun ni bjaya smpi ke garisan penamat bersama tuan putri..siap dia sound lagi…”wah aida 1st time tgk aida kat depan”….cesss hampehh..ada je dia nk myakat…lps FF balik kitaorg gerak balik…g minum dulu coz kak mar dah kasi duit suh g minum2…org mintak aiskrim jek..alih2 dia ckp balance g minum2 ngan kawan2…anyway thanks kak mar…luv u laa…luv jugak tuk org tu & FF..hahhaha tp org tu luv lbh skit..kihkihkih…lps tu g antr kawan2….balik rmh mandi2..solat..basuh baju..tp x tdo pun..hahha..beriya je nk tdo konon2…x blh tdo sbb tgh tggu someone..dia ckp nk datang…..



***Kak Fara bawa diri sorg2 sbb makan hati tgk aida disamping BFnya..kihkihkih***

***Yessss akhirnya smpi ke garisan penamat beriringan dgn FF...Kak Fara ckp 1st time tgk aida jln dpn....huhhh sabo je laa makcik ni***


Psst : Next entry nk bercerita pasal Konsert Mini CERITA CINTA Rossa lak... :)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks