Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Bad Day...~

on Monday, August 9, 2010

HUhhh betul kata sesetgh org..kdng2 tuhan bg kita kebahgiaan..kdng2 dia bagi ujian & musibah..semua tuk tuk menduga tahap keimanan & kesabaran kita...tuk kita sentiasa beringat di saat gembira & berduka..Ari sabtu saya appy sgt2..tiba2 ari ahad ada happy ada duka...appy dapt bersama kawan2...menikmati macam2 pengalaman bersama...LURVE u all FUN CORNER..Dan sebelum sesi travel & sesat2 bersama Fun Corner saya g jmp someone dulu pagi2 ari...kitaorg mmg ada plan nk jmp cuma x berkesempatan jer..kbtln dia ada event pg tu..jmp dia jap..ahakss..lurve u ZHER..akhrnya kita berjumpa...1 lg yg i promise ngan u..nanti i tunaikan k...hikhikhik...


yg dukanya smpi2 kat kuang kuang kuang...2 kali ku kemalangan kecil...1st masa awal2 sampai...ku park kete condong...x pasal2 pintu kereta terhempap d kakiku..perghhh menjerit kesakitan kjp...giler kuat..balik2 tgk kaki da lebam...yg 2nd nya masa turun ank tangga yg last tiba2 terpeleot..dummm tumpang den kat lantai..hadoiii yaiii..kaki yg sama lak tu yg kna hempap pntu kete td...tuhan saje yg tahu sakitnya..tp blh lak ku gelak sakan masa jatuh tu..hahaha..cover sakit beb..xkn nk nangis laa..x macho arr..hahahha..apa2 pun ku tetap happy bersama2 mereka yg sentiasa mberi kegembiraan buatku..thnksss all...i love u all...



0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks