Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Me & Cook???

on Wednesday, August 25, 2010

Me??? Cook???Ohhh tidakkkk...not me laa..hahaha...camne nk kawin ni masak pun x pndai...actually ada laa someone ni...dr dulu lg duk tnya "Aida, do you cook???" hahaha..mmg no laa jwbnya...i said..i can cook meggi only...hahaha..blh laa dia ckp.."meggi pun ok..as long as air tangan you...hahaha hadoiiii...sogan den nk masak tuk org...dah laa x pndai...stakat tuk mkn sendiri blh laa...so nk djadikan storynya baru ni ada laa kasi cookies skit kat dia...beria pulak dia tnya "u buat sendiri ek??" opsss sorry..no laa dear...frust dia..dia ingtkn ku buat sendiri...adehhh mmg dia suh ku masak sendiri tuk dia nmpknya ni..ermmm so x nk menghampakn dia i said "ok..next time i cook for you k..nanti i antr..tp amk masa skit laa..not dlm masa terdekat ni..kna kursus masak dulu...hahaha"...skrg dah ada yg nk ajar masak..cuma nk cari time jer..yesss ada yg nk mbantu...tq..so blh laa i tunaikn permintaan tu after that k...as usual..when i promise something i pasti akan tunaikan...cuma lmbt atau cepat jer....wait for that k...i masak special for u nanti...btw thnks invite me & tgk u kerja baru ni (1st time tgk u kerja live...i told u already u did a good work babe...)1st time tau masuk dlm tu...tq also coz mention my name berkali2...hahaha..nk tergelak dgr...tp yg x bestnya blh lak i lupa nk take pict with u...hadoiii...nasib baik u take pict with ur BB..tq dear 4 the pict...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks