Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Salam Kerinduan Buat Adik2ku~

on Thursday, August 5, 2010

Assalamualaikum teman2ku...
Rasanya sudah agak lama saya tak titipkn bicara & kata2 di ruangan ini..ampun & maaf dipinta..bukan melupakan..tp xde idea & xde mood nk update..ahakss..i'm promise if i dont have anything i will update soon...

Ari ni tergerak hati nk update pasal adik2 ku di Rumah Solehah Cheras...gonna miss u all...rasa sudah agak lama x jmp kalian..bukan melupakn..alwys in my mind...i'm promise 1 day akak datang melawat kalian d sana..

Tiba2 baru2 ni ku terajin membelek2 pict lama2...terjmp pict masa study kat segi dulu..kami buat charity day tuk ank2 dr Rumah Solehah Cheras.

Those kids are great and their will to have fun despite sometimes feeling very sick is something we adults should learn from.Kanak2 tersebut sangat manja & ceria..bila nmpk kita pasti diorg datang & peluk kita..sometime kita x terfikir pun yg diorg sakit...seronok melayan telatah diorg..ada yg hyper..ada yg aktif & ada yg x brp nk aktif...Ada sorg adk ni yg kitaorg panggil Angah...cute je budaknya..aktif & pandai...x nmpk cam dia ni sakit..bila buat persembahan lagu oh fatimah & panggil adk2 ni menari...wahhh..x sangka..diorg pun pandai...yg paling menyerlah tariannya Angah ni laa...tersenyum kami melihatnya..ada lg video tu saya simpan smpi skrg...bahgia tgk adk2 ni appy...ya allah begitu berat dugaan yg adk2 ni tanggung..walaupun kbnykn antara mereka masih x mengerti apa yg diorg alami...

I pray that Allah give them good health and happiness. An though i felt sad on that day when seeing them play knowing they may not have too much time on this earth, I remember now that if they pass away without reaching adulthood, we shouldn't be sad for they have been given free tickets to Heaven. There they will have all the joy they need and no sickness will be known to them. Alhamdulillah (All Praise to God)

I hope 1 day dapat tgk diaorg lg jika diberikan kesempatan...love u all so much....ni da dekat nk puasa..terasa cam nk g jmp diaorg..enth camne keadaan adk2 ku d sana..harap2 semuanya masih sihat & bertahan ke saat ini...sabar adk2 ku...ini mmg bukan yg kalian inginkan..kalian semua x berdosa...tp kalian semua pasti dijanjikan tempat yg istimewa di SANA..insyaallah...akak pun x setabah adik2 semua...

Kenangan Bersama Adik2 ku yg Istimewa ~miss u all~

~Angah - always miss u sayang..u are cute & smart girl..kakak masih ingt janji kakak pada Angah...kakak akn tunaikan..for u my dear :(please take care ur self 4 me k..kakak sayang Angah sangat2..~


0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks