Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Bussy Weekend~

on Monday, August 23, 2010

HUhh weekend baru ni pack betul..kalah a-re-tis..hahaha...Bermula ari jumaat...kul2pg joint event Hotfm sahur with Kak Fara & Abg Faizal at One Worl Hotel...thanks a lot kak zai coz jmpt joint skali...kitaorg smpi awal..staff hotfm x nmpk sorg pun lg..so g berposing dlm dewan tu dulu..hahaha...kul3.30pg kot baru majlis start...cam2 macam menu ada..tp kuey teow gak jd pilihan...x leh mkn berat2 pg2 ari..ahakss..rasa segar semacam...cam bukan event kul3pg...hahaha..rasa cam event buka puasa pun ada...dr awal prgm hgga hbs..x rasa ngantuk pun..mana xnya..duk melayan game & lawak2 spontan dr abg faizal & kak fara..terus segar biji mata...yg paling best ramai dak Fun Corner joint..rasa cam Sahur bersama Fun Corner lak..ahakss...dlm kul6 gak laa hbs majlis...balik2 on9 jap...lps tu terus Zzzzzzz...smpi kul 10pg...3jam jer kot tdo..hahaha...

Petang tu lak kul2ptg da kuar balik...layan Bazar Ramadhan Hotfm kat AEON AU2, Setiawangsa...huhhh giler x penat...dah laa bulan pose...WALAUPUN....hahahaha... xpe..demi sokongan pd Hotfm..ahaksss..lautan api sanggup ku renangi..hahaha..cam biasa ayat power dariku :P ...saya lebih cargasss dr biasa walaupun hanya tdo 3 jam..so apa lagi..ke sana ke mari duk SNAPP SNAPP SNAPP pitcha...dlm kul4 kot start jualan..tp sblm kul6 dah hbs jualan..kak fara lg hebat..dlm 4.30 dah licin..fulamakkk...cayaalahhh..tu laa penangan fafau kata org :P smtra tggu berbuka tu lama laa jugak duk melepak...buat hal masing2...kawan2 yg lain dah tggu kat food court...saya lak bosan2 tggu kuar balik..g merayap kat bazar td..lepak2 with my sis & the geng..lps tu diorg ajak jln2 kat dalam lak..window shopping katanya..hahaha..lps berbuka..aktiviti wajib...take pict with fafau..hahaha..lps tu baru balik..dlm kul9mlm gak kot kitaorg balik...lps mandi2 kuar balik..hahaha..xde kerja namanya ni...bkn xde kerja laa..memenuhi jemputan :)
With Kak Suraya
With Tomok
With Boss Hotfm Kak Nida
With Anna
Muka org penat berkerja 24jam..hikhikhik
Afiq the notty boy...blh lak ajak ku main ossommm
Echa

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks